Solatube® – inovativna rešitev za neosvetljene prostore

Kerber

KerberSolatubeNaravna svetloba je izjemno pomembna za naše zdravje in v veliki meri vpliva tudi na naše vsakodnevno počutje in razpoloženje. Z zadostno količino dnevne svetlobe v prostorih, kjer bivamo ali delamo, lahko  vzdržujemo ustrezno raven svoje psihofizične kondicije. Navkljub oknom, skozi katera običajno prehaja zunanja svetloba v stavbe, se v delih bivanjskih in poslovnih prostorov še vedno pogosto srečujemo s pomanjkanjem dnevne svetlobe, še posebej pa v prostorih, kjer oken niti ni mogoče ali jih ni smiselno vgraditi. To težavo lahko danes zlahka premostite z vgradnjo inovativnih svetlobnikov Solatube, ki na strehi ujeto sončno svetlobo s pomočjo naprednih optičnih tehnologij učinkovito prenesejo v notranjost stavb. Notranji prostori bodo zasijali v naravnih barvah, dodatno pa boste prihranili še pri električni energiji.

Patentirana strešna kupola od svita do sončnega zahoda zajema dnevno svetlobo, ki se v notranjost prenaša po sistemu cevi, narejenih iz najbolj odbojnega materiala na svetu, posebej zasnovane leče pa sončno svetlobo enakomerno razpršijo po prostoru. V sistem vgrajeni solarni panel zbira in shranjuje sončno energijo za napajanje pametnega sistema NightLight, ki se ob mraku samodejno vključi. Inovativni optični sistemi bodo preprečevali tudi vdor UV in IR žarkov, ki povzročajo bledenje barv ali neželeno dodatno segrevanje prostora. Vgradnja je hitra in preprosta in poteka brez večjih posegov v strešno konstrukcijo. Sistem je odporen na vse vremenske vplive in ne potrebuje vzdrževanja.

Solatube sisteme vgrajujemo na vse vrste streh z različnimi kritinami in nakloni, pa tudi na osončene dele fasad in druge uporabne površine, pod katerimi se nahajajo podzemni prostori. Glede na lego in namembnost prostorov lahko izberete enega ali več svetlobnikov iz serije Brighten Up® in serije SolaMaster. Strankam nudimo brezplačno strokovno svetovanje ter zagotavljamo jamstvo na izdelke in montažo. Pokličite nas na 01/ 36 18 365 ali pišite na info@kerber.si, da vam delovanje sistema podrobneje predstavimo. Kako učinkovito Solatube deluje, si lahko ogledate tudi v naših prostorih na klancu v Medvodah, Gorenjska cesta 50a. Za več informacij poglejte na www.solatube.si.

Kerber
S cevastimi svetlobniki Solatube je mogoče točkovno osvetliti tudi najtemnejše kotičke v prostoru, kar uporabniku širi možnosti za delovne aktivnosti.
info@kerber.si | 01 361 83 65 | Spletna stran

Spustite naravno svetlobo v svoj dom. Strankam nudimo brezplačno strokovno svetovanje.

Prejšnji članekTako se bo stara ponev znova bleščala
Naslednji članekPoslovite se od vodnega kamna!
logo solatube

Spustite naravno svetlobo v svoj dom. Strankam nudimo brezplačno strokovno svetovanje.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.