Poslovite se od vodnega kamna!

Oseba v plastenko nataka vodo

Nabira se v pralnem stroju, grelnikih vode in pipah. Vodni kamen vam lahko močno greni življenje in za njegovo odstranitev lahko zapravite kar precej denarja. Pa veste, da obstaja trajna rešitev za to nadlego? Gre za Merus obroč, ki z inovativno tehnologijo preprečuje nalaganje vodnega kamna in posledice, kot so rja, nastanek biofilma ali drugih nakopičenih organskih snovi.

Trajnostna rešitev

Merus obroč vode ne obdeluje s kemičnimi dodatki in ne zmanjšuje pretočnosti. Na trgu je že več kot 20 let, vgradnja pa je popolnoma enostavna. Izboljšuje kakovost vode, zmanjša možnost okvar in ohranja pretočnost ter energetsko učinkovitost vaših strojnih instalacij. Gre za trajno rešitev, ki s svojim učinkom doseže tudi najbolj odročne predele cevovodov, saj se prenaša s tekočo vodo.

Merus obroč na ceveh

Ta inovativen izdelek zahteva le enkraten strošek vgradnje, s katerim boste na dolgi rok močno prihranili. Pozabite na izdelke proti vodnemu kamnu, ki so polni škodljivih kemikalij. Se vaš pralni stroj stalno kvari zaradi težav z vodnim kamnom? Pozabite na redna popravila. Merus obroč je potrebno vgraditi le enkrat, njegovi učinki pa so vidni še dolgo.

Brez kemije in vzdrževanja

Obroč Merus so začeli razvijali v letu 1996, pri čemer so se osredotočali na delovanje brez kemikalij. To jim je uspelo zagotoviti z metodo vsiljenega nihanja, s katero preventivno ali kurativno vplivamo na nalaganje škodljivih snovi v ceveh, strojih in napravah. Obroč Merus tako preprečuje nabiranje vodnega kamna, ob tem pa ne spreminja kakovosti pitne vode.

Primeri delovanja Merus obroča, prej in potem

Svoj obroč Merus lahko dobite na spletni strani podjetja Merus. Več podatkov o samem procesu vgradnje pa dobite na telefonski številki 040 886 882 ali na elektronskem naslovu info@merus.si. Znebite se nenehnih skrbi in stroškov, povezanih z vodnim kamnom. Vaše cevi (in denarnica!) vam bodo hvaležne!

Prejšnji članekSolatube® – inovativna rešitev za neosvetljene prostore
Naslednji članekNovi Smart bo električni SUV

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.