Sodobna stikala in vtičnice TEM – sestavite jih po svojih željah

Izbira stikal in vtičnic še nikoli ni bila tako zabavna, enostavna in udobna. Sedaj si lahko iz domačega naslonjača s konfiguratorjem MODUL MANAGER oblikujete in sestavite modularna stikala in vtičnice Modul po vašem okusu in željah.

Izbirate lahko med 3 oblikovnimi linijami Line, Soft in PURE ter iz široke in bogate palete barv, vzorcev in oblik ter svoja stikala in vtičnice preprosto prilagodite vašemu življenjskemu stilu, razpoloženju in ambientu.

Linija Line – harmonija ravnih oblik 

Čiste, ravne linije ustvarjajo brezčasen dizajn. Popoln, ravno oblikovan tanek profil in ergonomija mehkega dotika dajeta vrhunski videz z vseh strani.

 

Linija Soft  – mehkoba in toplina doma

Zaobljene oblike in nežni prehodi prinesejo mehkobo v vsak dom. Popolnost mehke oblike nadgradijo subtilni izbor barv in posebni nanosi, ki se čutijo ob dotiku.

 

Linija PURE – občutek narave

Linijo PURE odlikujejo povsem naravni materiali: kovina, les, steklo. Poseben dotik se izraža skozi edinstveno obliko. Je opazen, a hkrati nevsiljiv. Izžareva čutnost, prefinjenost, merila visokega standarda in čistost.

Kombinirajte elemente in spreminjajte vizualni izgled

Tako lahko sedaj s konfiguratorjem enostavno poiščete in sestavite tiste dekorativne okvirje, ki se bodo ujemali z vašim pohištvom ali stenami, jih kombinirate z barvo tipk stikal, ki vam najbolj ustreza. Če z izbiro ali izgledom niste popolnoma zadovoljni, lahko v trenutku s klikom spremenite set in obstoječe tipke, stikala, vtičnice, okvirje in ostale funkcijske elemente zamenjate z novimi.

Na koncu lahko vsak sestavljen set stikal in vtičnic shranite, pošljete po e-pošti ali prenesete na vaš računalnik kot PDF dokument.

Vedno pri roki – povsod je priložnost za kreativnost

MODUL MANAGER je vedno pri roki, saj deluje tudi na pametnem telefonu in tablici. Tako ste lahko povsod kreativni – doma, na terasi, ob poležavanju na plaži… Poigrajte se z različnimi barvami in vzorci ter ustvarite modularna stikala in vtičnice MODUL po vaših željah.

Prepričajte se sami na modulmanager.tem.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.