Z Lumarjem je gradnja varna, tehnološko napredna in trajnostna

Ob ustanovitvi podjetja leta 1993 si je družina Lukić zastavila visoke cilje – graditi kakovostne, unikatne in trajnostne objekte, ki v svojem življenjskem ciklu minimalno obremenjuje okolje. Zato se je podjetje zelo zgodaj usmerilo v razvoj in gradnjo inovativnih skoraj nič-energijskih objektov, ki nudijo izjemno energetsko učinkovitost in visoko bivalno ugodje. »Četrt stoletja izkušenj in znanje nam omogočajo strokovno svetovanje in spremljanje kupcev čez celoten postopek gradnje sanjskega doma – od začetnih idej do končne izvedbe na ključ. Z našo optimirano tehnologijo lahko danes ponudimo vrhunske hiše z vgrajenimi inovativnimi in kakovostnimi komponentami ter detajli ob najboljšem razmerju med kakovostjo in ceno,« pove direktor Marko Lukić.

Družinsko podjetje in vrednote

Že dejstvo, da je podjetje Lumar družinsko, nakazuje, da gojijo iste vrednote kot so značilne za družino. »V prvi vrsti gre za varnost, ki jo v podjetju postavljamo na prvo vrsto. Gre za varnost kupcev hiš, zaposlenih, partnerjev in podizvajalcev ter tudi družinskih članov. To je izjemno pomembno pri presojanju o odločitvah v katero smer se bo podjetje razvijalo, kar pomeni, da se ne podajamo v špekulativne oz. rizične projekte, ampak gledamo na stvari z vidika dolgoročne varnosti, trajnosti in razvoja, » pove Lukić. Ob tem so pomembne vrednote in usmeritve podjetja tudi pošteno in korektno delo, razvoj in implementacija novih znanj in tehnologij, saj je ustvarjanje trendov in tehnološka naprednost v DNK podjetja.

 

Lumar Individual – vsak lahko uresniči sanje

»Verjamemo da, drugače kot nekdaj, zaradi raznovrstnostnih življenjskih slogov in prepričanj, individualizem postaja vodilni arhitekturni izziv,« doda Lukić in ob tem poudarja, da ob njihovi pestri kataloški ponudbi sodobnih arhitekturnih rešitev, ponujajo širok spekter možnosti dodatnega individualnega prilagajanja. Te s funkcionalnimi in oblikovnimi intervencijami, upoštevajo individualne zahteve in želje kupcev, skladnost z okoljem posameznih lokacij in negujejo tesen odnos do obstoječih prostorskih kvalitet. Danes tako naredijo hišo, ki je sodobno oblikovana, varčna in okolju prijazna. Praktično ni več ovir in omejitev pri uresničevanju individualnih želja kupcev.

 

Lumar BlackLine – Premium hiše!

Ob izjemni ponudbi kakovostnih, sodobnih in energetsko učinkovitih kataloških in številnih zgrajenih individualnih hišah ponujajo avantagrdistično, moderno in funkcionalno zasnovano linijo hiš Lumar BlackLine. Bivanjsko ugodje je individualen občutek, ki ne pozna standardov ali pravil. Zato je vsaka hiša iz linije Lumar BlackLine unikatna, edinstvena in povsem prilagojena željam ter potrebam njenih stanovalcev. S hišami BlackLine ne spreminjajo samo tlorisov, barv ali se igrajo z uporabo različnih kakovostnih materialov, ampak ustvarjajo nove in edinstvene arhitekturne zasnove. Pri hišah Lumar BlackLine gre za dizajn brez kompromisov, ki je dopolnjen z visokomi standardi energetsko učinkovite in trajnostne gradnje.

 

Več informacij o trajnostnih konceptih gradnje Lumar in družinah hiš na http://www.lumar.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.