Široka ponudba notranjih vrat MCA

Ekipa MCA inženiringa že 7 let deluje na področju prodaje in vgradnje notranjih vrat. Zavedajo se, da je izbira notranjih vrat ena izmed težjih odločitev pri novogradnji ali obnovi, zato jim dovolite, da vam pomagajo. Nudijo vam celostno rešitev od načrta do izbire materialov, barv, dobave in montaže notranjih vrat. Najprej pa jih lahko kontaktirate za brezplačno strokovno svetovanje na vašem objektu.

Iz njihove široke ponudbe smo spodaj zbrali in predstavili štiri različne linije notranjih vrat STARLETVANITY BELLERANTHIS in NEMESIA.

STARLET

Linija, ki izžareva svobodo in domišljijo. Strokovno izpeljana proizvodnja in izdelava odprtine v jedru lesenega krila vrat sta se pri ICAN-u razvijali leta. Pester izbor modelov lahko zadovolji vrsto različnih zahtev: od standardnih, povsem gladkih vrat, do izrezljanih, z aluminijastimi vložki, z lesenim ali s steklenim panelom, z letvicami ali s steklenimi vložki. Zgornja plast vrat je lahko lamelirana, lakirana z belim mat lakom ali barvana po RAL lestvici.

VANITY BELL

Posebne lastnosti in detajli omogočajo liniji Vanity Bell, da se igra s prostorom okoli sebe. Paneli Vanity Bell imajo značilen glavni del okvirja iz dveh vertikalnih letev, povezanih z izstopajočimi prečnimi elementi. Lahko si omislite še dodatne prečne elemente, izberete furnir in eno izmed mnogih lameliranih stekel, da dosežete presenetljiv učinek, ne da bi tvegali, da bo videz pretiran.

ERANTHIS

Moderna, sveža in elegantna linija – ustvarjena za vse, ki so jim všeč linearni dizajni in trendovski elementi. Odlikujejo jo prehodi, gladki ali valoviti elementi v okvirju ter stekleni ali aluminijasti vložki; linija je posebej oblikovana za ambient, v katerem vsak element poudari njegov značaj.

NEMESIA

Fleksibilnost, funkcionalnost in lepota so pojem najkakovostnejših vrat. Prečna ali valovita polkna so vstavljena med stranski letvi, vmes pa so barvane ali z aluminijem prevlečene prečke. V sredini panela so najmodernejši vložki barvnega stekla ali lamelirane plasti, na voljo pa so tudi različne zgornje plasti za okvir.

KONTAKT

MCA INŽENIRING, MATJAŽ ČERNOŠA, s.p.

Lahovna 10A, 3000 Celje

Telefon: +386 51 307 001 (Tomaž Videmšek – tehnični svetovalec)
E-poštni naslov: tomaz.mca@t-1.si

mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

Prejšnji članekVodni filtri za čiščenje vode v gospodinjstvu
Naslednji članekOb evropskem tednu trajnostnega razvoja so v ospredju cilji trajnostnega razvoja
mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.