Vodni filtri za čiščenje vode v gospodinjstvu

Podjetje Henrik Homšak s.p. zastopa in prodaja vodne filtre namenjene za gospodinjsko rabo. Filtri so namenjeni filtraciji vodovodne vode za potrebe kuhanja, pitja, priprave napitkov, pranja sadja in zelenjave. Namestijo se pred pipo na dotoku hladne vode. Namenjeni so odstranjevanju mehanskih nečistoč, kemijskih nečistoč in pa tudi bioloških nečistoč. Vodni filtri so primerne velikosti, da se lahko vgradijo direktno pod kuhinjski pult. Kaj vse lahko filter dejansko odstrani, je odvisno od tega, kakšen filter izberemo. Podjetje ima v programu več vrst vodnih filtrov.

Vodni filter Matrikx® + Pb1 0,5 mcr, podpultni je namenjen za vgradnjo pod korito. Vsebuje učinkovit filtrirni vložek aktivno oglje (Carbon Block) Matrikx® + Pb1 0,5 mcr (WQ in NSF certificiran) vodilnega ameriškega in hkrati svetovnega proizvajalca KX Technologies, ki iz vode odstrani klor, slab vonj in okus, vsa možna organska onesnaženja, hormone, kloroform, trihalometane, PCB, pesticide, azbest in težke kovine (svinec, živo srebro, krom itd.). Filtracija 0,5 mcr iz vode odstrani protozoanske ciste Giardia, Cryptosporidium in enocelične organizme. Življenjska doba filtrirnega vložka je 1 leto ali porabljenih 10.000 litrov vode. Po tem je potrebno filtrirni vložek zamenjati.

Vodni filter HF-M Pb Ster-O-Tap® 0,15 mcr, podpultni je tudi namenjen za vgradnjo pod korito. Zagotavlja 100% čisto in mikrobiološko neoporečno vodo. Vsebuje učinkovit filtrirni vložek aktivno oglje (Carbon Block) HF-M Pb Ster-O-Tap® 0,15 mcr s kapilarno membrano (NSF certificiran), ki iz vode odstrani klor, slab vonj in okus, vsa možna organska onesnaženja, hormone, kloroform, trihalometane, PCB, pesticide, azbest, težke kovine (svinec, živo srebro, krom itd.), bakterije E. Coli, Salmonella, V. Cholerae, Legionella, protozoanske ciste Giardia, Cryptosporidium in enocelične organizme. Kapilarna membrana Ster-O-Tap® 0,15 mikrona iz vode odstrani 99,9999 % bakterij. Življenjska doba filtrirnega vložka je v primeru filtracije mikrobiološko oporečne vode 6 mesecev.

 

Filtra sta majhna in ju je mogoče namestiti tudi na prostorsko omejenih mestih. Z namestitvijo filtra se močno izboljša čistost vode, ki jo uporabljamo v gospodinjstvu. Več informacij o filtrih za čiščenje vode dobite na tej povezavi.

info@vodni-filter.si | 041 555 270 | Spletna stran

Krulejeva ulica 2, SI-8290 SEVNICA

Prejšnji članekV Velenju so se zavezali k izvajanju aktivnosti za bolj trajnostno mobilnost
Naslednji članekŠiroka ponudba notranjih vrat MCA
info@vodni-filter.si|041 555 270| Spletna stran

Krulejeva ulica 2, SI-8290 SEVNICA

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.