SILVANOLIN® – Najučinkovitejša zaščita za les

Silvaprodukt - zaščita za les

Les ima svoj čar, svojo toplino, zato po lesu vedno pogosteje posegamo, saj ima ta naravni material tudi izjemne uporabne in mehanske lastnosti. Praviloma je želja vsakega kupca ali investitorja, da bi imel njegov lesen izdelek kar najdaljšo življenjsko dobo. Da pa bi to dosegli, je poleg ustrezne priprave lesa potrebno uporabiti tudi ustrezno zaščito za les.

Pri zaščiti lesa je treba ločiti med temeljno zaščito in površinsko zaščito lesa. Temeljna zaščita lesu zagotavlja varnost pred napadom lesnih škodljivcev, gnitjem in trohnenjem, medtem ko je funkcija površinske zaščite bolj estetska, saj z njo dosežemo želeni barvni odtenek lesa.

silvaproduktV podjetju Silvaprodukt smo v sodelovanju z Biotehniško fakulteto v Ljubljani razvili mednarodno patentirani izdelek Silvanolin®, ki je izjemno kakovostno in učinkovito temeljno zaščitno sredstvo z uspešno opravljenimi več kot desetletje trajajočimi terenskimi testiranji. Izdelek je okolju prijazen in na vodni osnovi ter zagotavlja celostno zaščito za les proti vsem naravnim škodljivcem, s čimer lahko ustrezno zaščitenemu lesu nekajkrat podaljšamo življenjsko dobo (dokazano!). Glede na zahteve in potrebe je možno Silvanolin® nanašati na les s čopičem, brizganjem ali namakanjem, ob zahtevnejših primerih uporabe lesa, kot na primer stalni stik z zemljo ali vodo, pa se priporoča način vakuumsko-tlačne impregnacije, ki jo izvajamo v podjetju Silvaprodukt. Silvanolin® je tako primeren za zaščito vsega lesa, izpostavljenega zunanjim vremenskim vplivom in naravnim škodljivcem, kot so na primer vrtne garniture, ograje, fasade in strehe, otroška igrala in podobno.

V podjetju Silvaprodukt letošnje leto obeležujemo sedem desetletij, odkar s svojim znanjem in razvojem skrbimo za kakovostno zaščito lesa. V sodelovanju z znanstveno-raziskovalnimi ustanovami in terenskimi testi po vsem svetu smo v tem času razvili skupino izdelkov in storitev, ki v svetovnem merilu predstavljajo dokazano najvišjo raven kakovostne zaščite lesa za vse potrebe in pogoje uporabe in veljajo za inovativne, okolju prijazne in usmerjene k načelom zelenega gospodarstva. Naši izdelki in storitve zagotavljajo, da bo les dokazano kakovostno zaščiten, z nekajkrat podaljšano življenjsko dobo, kar zagotavlja mnogo manjše ali celo ničelne stroške nadaljnjega vzdrževanja in obnavljanja, kar pa je za vsakega uporabnika izjemnega pomena.

Vse dodatne informacije najdete na naši spletni strani www.silvaprodukt.si, na brezplačni telefonski številki 080 1202 ali elektronskem poštnem naslovu info@silvaprodukt.si

info@silvaprodukt.si | 080 12 02 | Spletna stran

Pred propadanjem zaščitite les v ostrešju, konstrukcijah, ograjah, gospodarskih in pomožnih objektih s Silvanolinom. Naše ekološko usmerjene izdelke odlikujejo kakovost, preprosta uporaba in izredno ugodne cene.

Prejšnji članekIzdelajte zeliščnega polža!
Naslednji članekSvetovni ekonomski forum v Singapurju je odpovedan
info@silvaprodukt.si|080 12 02| Spletna stran

Pred propadanjem zaščitite les v ostrešju, konstrukcijah, ograjah, gospodarskih in pomožnih objektih s Silvanolinom. Naše ekološko usmerjene izdelke odlikujejo kakovost, preprosta uporaba in izredno ugodne cene.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.