Sijaj, sijaj … kuhinja!

V maju ne bo sijalo le sonce, ampak tudi sijajne akcije v Gorenju. Če se poigravate z mislijo na novo kuhinjo, je sedaj ravno pravi čas. Sijajnim kuhinjam smo namreč podarili sijajno kar 40 % nižjo ceno! Izbirate lahko med različnimi modeli in več barvami, pri izbiri vam bodo z veseljem pomagali naši svetovalci, ki bodo opravili tudi izris kuhinje po vaših dimenzijah.

Akcija vključuje tudi ostale kuhinje Gorenje, saj vam ob nakupu katerekoli kuhinje Gorenje priznamo kar 30 % popust. To velja za kompletno kuhinjo! Izberite najljubšo in se čim prej odločite za nakup.

Akcija traja od 1. maja do 17. maja 2014 v Studiih Gorenje in salonih s pohištvom po vsej Sloveniji. Naj sije! 


Akcija velja za kuhinje: Nella sijaj, Selena sijaj, Alea sijaj, Fantasia sijaj, Nola akril, Delta sijaj, Fortuna sijaj. Akcija ne vključuje lakiranih in furniranih vidnih stranic (ZS, OP, VS), zaključnih polic (ZP) in stenskih oblog (OBL, OBF). Akcija velja za kuhinjo: najmanj 7 kuhinjskih elementov enega modela kuhinje in kuhinjski pult nad podstavnimi (spodnjimi) elementi. Popust velja le na leseni del kuhinje.

Na vse ostale modele kuhinj Gorenje velja akcija 30 % popust na kompletno kuhinjo Gorenje. Akcija vsebuje tudi trgovsko blago.

Akcija ne velja za kuhinje Optimal Premium, za eksponate, prednaročila, kuhinje za objekte in naročila posameznih kosov. Popusti in ostale akcije se ne seštevajo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.