SELTRON predstavlja: Evolucija lokalnega prezračevanja 

notranja zunanja enota

Ste že bili v situaciji, ko ste vstopili v prostor in zaznali vonj po postanem? Vas je po večurnem delu v zaprtem prostoru bolela glava ali pa zaradi neprijetnih vonjav neradi pripravljate ribe ali cvrete? Ne bi želeli izvajati večjih gradbenih del ali posegov po vaši hiši ali stanovanju? 

Potem imamo na podjetju Seltron pravo rešitev za vas. Lokalna prezračevalna naprava O.ERRE GHOST 160 je odlična rešitev za zagotavljanje ustreznega prezračevanja v stanovanjskih in poslovnih prostorih, pri izvajanju obnov ter v vseh primerih, kjer zaradi prostorskih razlogov ni mogoče uporabiti prezračevalnih sistemov s kanali.     

ghost

Enoto GHOST 160 odlikuje moderen in eleganten dizajn ter enostavna montaža. Zaradi svoje oblike se odlično prilagodi vsakemu prostoru in jo je mogoče hitro namestiti v okroglih kanalih premera 160 mm.

daljinski upravljalnikPrezračevalna naprava O.ERRE GHOST 160 zagotavlja ustrezno prezračevanje tudi v večjih prostorih, saj za odvajanje in ponovno vpihovanje zraka omogoča pretoke do 60 m3/h. Sistem za izmenični tok zraka, kot tudi integrirani senzor vlage v prostoru, zagotavljata konstantno kakovost notranjega zraka. Lokalni rekuperator O.ERRE GHOST 160 odlikuje tiho delovanje (nočni način samo 20 dB), kot tudi odlična energijska učinkovitost. Z bogato dimenzioniranim in na zunanje vplive odpornim 150 mm keramičnim toplotnim izmenjevalcem, dosega enota GHOST 160 odlični 93 % izkoristek in je uvrščena na seznam EKO SKLAD-a ter posledično upravičena do koriščenja subvencije v višini 20 % investicije. 

Integrirana sta dva protiprašna filtra z možnostjo pranja ter enostavnim dostopom (razred zaščite IPX4). Ena izmed veliko prednosti lokalnega rekuperatorja O.ERRE GHOST 160 je tudi avtomatična loputa na notranji strani objekta, ki se v primeru nedelovanja zapre in tako prepreči nekontrolirano in neželeno kroženje zraka, istočasno pa deluje zvočno izolativno. 

princip decentraliziranega prezračevanja

rekuperatorjem O.ERRE GHOST 160 lahko izvedete sistem prezračevanja za celoten objekt ali poslovni prostor večjih dimenzij, saj poleg zmožnosti velikih volumenskih pretokov omogoča modularno zasnovo sistema prezračevanja, kjer lahko do 16 posameznih enot komunikacijsko povežemo in tako slednje delujejo kot celovit sistem. Z možnostjo izbire enote GHOST WIRELESS pa lahko slednje komunikacijsko povežemo preko interne Wi-Fi povezave in tako odpadejo tozadevna gradbena in obrtniška dela, kar bo pomembno za vsakogar, ki želi nemoteno bivati ali poslovati v objektu. 

S trideset letnimi izkušnjami s področja ogrevanja, hlajenja in prezračevanja, vam podjetju Seltron nudimo tudi na vaše potrebe prilagojen sistem lokalnega prezračevanja in se veselimo vašega obiska v Centru varčnega ogrevanja na Tržaški cesti 85 A v MariboruKoristne informacije in celovite rešitve za ogrevanje, kakor tudi hlajenje, najdete na naši spletni strani na povezavi »Nasveti za ogrevanje in hlajenje«. Na voljo smo tudi na brezplačni telefonski 080 13 55. Z veseljem vam bomo pomagali poiskati najboljšo rešitev. 

Besedilo pripravil: Boris Gojkošek, u.d.i.s. (Daikin produktni vodja)

prezračevalna naprava ghost 160

Seltron je danes moderno tehnološko podjetje, ki združuje sodobno tehnologijo z dolgoletnimi izkušnjami. Ponuja inovativne, napredne in varčne rešitve za ogrevanje, ki so prepoznavne tako v slovenskem kot v evropskem prostoru.

Prejšnji članekZnižajte stroške: še vedno delate te napake?
Naslednji članekServis ogrevalnega sistema po koncu kurilne sezone

Seltron je danes moderno tehnološko podjetje, ki združuje sodobno tehnologijo z dolgoletnimi izkušnjami. Ponuja inovativne, napredne in varčne rešitve za ogrevanje, ki so prepoznavne tako v slovenskem kot v evropskem prostoru.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.