Samsung SmartThings ekosistem: za boljši nadzor nad povezanimi napravami

SmarTag

SmartThings Find omrežje obsega 70 milijonov pomožnih naprav ter nudi funkcije za dodatno udobje in zasebnost

Samsung Electronics je napovedal širjenje nedavno uvedenega SmartThings Find ekosistema, ki dosega že več kot 70 milijonov pomožnih naprav. Storitev se še naprej razvija z izboljšanimi funkcijami zasebnosti in posodobitvami glasovnih ukazov. Posodobitve, ki vključujejo možnost zaznavanja Galaxy SmartTags označevalnikov v vaši bližini in uporabo Bixbyja za priročno iskanje stvari, vam omogočajo večji nadzor nad povezanimi napravami v SmartThings aplikaciji. 

SmartThings Find je postal ena najhitreje rastočih lokacijskih storitev

SmarTag

SmartThings Find[1], ena izmed najbolj izstopajočih funkcij SmartThings ekosistema Galaxy uporabnikom omogoča, da hitro in enostavno poiščejo registrirane Galaxy pametne telefone, tablične računalnike, pametne ure ter slušalke s pomočjo BLE in UWB tehnologij. Pomaga lahko tudi pri iskanju osebnih predmetov, kot so ključi, torbe in kolesa, na katere je pritrjen Samsung  Galaxy SmartTag označevalnik, ki vključuje Bluetooth tehnologijo.

Uporabniki SmartThings Find storitve lahko tudi drugim pomagajo najti izgubljene ali zgrešene predmete, tako da se prijavijo prek SmartThings aplikacije[2]. Od uvedbe storitve oktobra 2020 je bilo registriranih več kot 70 milijonov naprav, s hitro privolitvijo pa 700 milijonov Galaxy uporabnikov sodeluje v SmartThings Find omrežju.

SmartThings Find je izboljšan z novimi varnostnimi funkcijami

SmarTagUporabniki čedalje več uporabljajo Galaxy SmartTag označevalnik za označevanje svojih ključev, nahrbtnikov, denarnic in koles. Od prihodnjega tedna naprej bodo lahko še uživali v novih dveh SmartThings Find funkcijah, ki bodo še dodatno olajšale iskanje izgubljenih predmetov[3].

Možno bo uporabljati priročna glasovno aktivirana iskanja prek Bixby vmesnika, Bixby bo pa z uporabniki takoj delil točno lokacijo.

V aplikacijo se dodaja nova funkcija Unknown Tag Search. S to novo funkcijo boste lahko vključili iskanje neznanih SmartTag označevalnikov v vaši bližini in tako preverili, da nihče na skrivaj ne spremlja vaše lokacije.


[1] Zahteva začetno nastavitev na Samsung Galaxy pametnem telefonu z Android 8.0 sistemom ali novejšim in RAM-om 2,0 GB ali več.

[2] Ko uporabnik svojo napravo prijavi kot pogrešano v SmartThings Find storitvi, bo katera koli Galaxy naprava, ki se je prijavila v omrežje, opozorila SmartThings strežnik o lokaciji izgubljene naprave, uporabnik bo pa dobil obvestilo. Vsi podatki v storitvi SmartThings Find so šifrirani in zaščiteni.

[3] Zahteva najnovejšo različico SmartThings aplikacije, ki bo objavljena na Samsung Galaxy Store in Google Play Store.

Samsung navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami.

Prejšnji članekAgrikulturna produktivnost: Brez sprememb bomo v velikih težavah
Naslednji članekNastaja najvišja stanovanjska stavba v Sloveniji
Logo Samsung

Samsung navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.