RIHTER: OBIŠČITE NAS NA DNEVU ODPRTIH VRAT NA PRIMORSKEM

15.9. med 15:00 in 18:00 in 16.9. med 09:00 in 14:00 vas vabimo na DAN ODPRTIH VRAT, ki bo v “naši hiši” 117 v občini Hrpelje-Kozina.

Tokrat si boste lahko ogledali tipično hišo postavljeno v primorsko okolje, ki tlorisno izhaja iz naše tipske hiše 114. Kljub majhni kvadraturi nudi vse kar potrebuje štiričlanska družina za udobno bivanje. Hiša je vseljena, zato se je potrebno na dogodek prijaviti. To lahko storite preko obrazca na spletni strani www.rihter.si .

Hiša 114 je v naši ponudbi ena najbolj prodajnih hiš. Poleg ugodne cene je zanimiva predvsem zaradi arhitekturne dovršenosti pri razporeditvi prostorov, ki omogoča udobno namestitev, z manjšimi individualnimi prilagoditvami pa udoben dom na majhni površini za skoraj vsako družino. Kljub temu, da je hiša tipska, pa je  z raznimi spremembami lahko povsem individualna, kar dokazuje tudi hiša 117.Hišo v Hrpeljah predstavljamo ravno z vidika naše prilagodljivosti in individualnosti. Na željo stranke smo nekoliko povečali tloris, zato ima hiša 117 kvadratov bivalne površine. Vsi prostori so optimalno izkoriščeni. v pritličju se poleg enovitega bivalnega prostora nahaja še utiliti in kopalnica, v zgornjem nadstropju pa sta dve otroški sobi, spalnica in kopalnica.  Zgrajena je v našem nizkoenergijskem sistemu STANDARD, gradnja pa je prilagojena glede na primorske klimatske razmere za udobno in varčno bivanje v vseh letnih časih. Streha je dvokapnica z naklonom 18° in zaprtimi napušči. 

Na dnevu odprtih vrat se boste prepričali o vrhunskih tehnoloških rešitvah, ki jih vgrajujemo v naše hiše. Naši strokovnjaki za montažno gradnjo vam bodo z veseljem podali vse informacije ter predstavili naše konstrukcijske sisteme za pasivno in nizkoenergijsko gradnjo. Izvedeli boste tudi vse o ogrevanju in prezračevanju.

Število ogledov  je omejeno, zato vam priporočamo, da se na dogodek čimprej prijavite.  Prijave sprejemamo do petka 15.9.2017 do 10:00. Točen naslov ogleda vam bomo poslali naknadno po prejeti prijavi. 

Veselimo se vašega obiska!

Rihter d.o.o.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.