Pustite svoje skrbi pred vhodnimi vrati

Pri podjetju AJM nudimo široko paleto različnih modelov vhodnih vrat. Naj bo osnova PVC, LES, aluminij ali kombinacije PVC/ALU in LES/ALU, prav vsaka vhodna vrata AJM vam zagotavljajo varnost, zanesljivost in vrhunsko kakovost.

Vhodna vrata so tisti del hiše ali stanovanja, ki dajejo prvi vtis o njegovem lastniku. Zato si vzemite čas pri izbiri in se pravilno odločite.

Za čim lažjo odločitev vam vhodna vrata ponujamo znotraj petih lastnih linij, ki se med seboj razlikujejo po namenu, izgledu in tudi po ceni. Znotraj teh petih linij boste našli številne modele, različne kombinacije oblik in barv ter različne cenovne razrede. Za vse pa velja eno: vsa so visokokakovostna in izdelana po meri. Vsak kupec pa si lahko izbere tudi povsem svoj model vrat, če so le-te v skladu s tehnološko dopustnostjo.

Smo tudi strokovnjaki za montažo stavbnega pohištva, zato vam vaša vhodna vrata vgradimo v skladu z najsodobnejšimi standardi.

ZERO SASH

Varna, energetsko varčna, zanesljiva, kakovostna in po vrhu še izjemno lepa so vhodna vrata iz naše dizajnerske linije Zero Sash. S svojim izjemnim videzom in dovršenimi tehničnimi lastnostmi so pravšnja rešitev za najsodobnejšo arhitekturno zasnovo. Zero Sash so vhodna vrata v celoti v videzu stekla, stekleno ni samo krilo, pač pa imajo ta vhodna vrata tudi stekleni podboj na aluminijasti podkonstrukciji. 

Za tiste, ki si želite nekaj zares ekskluzivnega pa znotraj linije ponujamo posebno izdajo Zero Sash interior design

TREND

Če boste izbrali vhodna vrata iz linije Trend, bo skrb kakšen prvi vtis o sebi in svojem domu ustvarjate odveč, saj boste, če boste izbrali ta vhodna vrata, nedvomno zelo v trendu. Linija z bogato izbiro modelov (več kot 40 različnih) z različnimi kombinacijami oblik, s pestro izbiro stekel, najsodobnejšimi materiali, bogato izbiro kljuk, ročajev in drugih dodatkov ter s sodobno izvedbo vas bo navdušila. V seriji Trend so na voljo naslednja vhodna vrata: lesena vhodna vrata, aluminijasta vhodna vrata, vhodna vrata v kombinaciji lesa in aluminija ter vhodna vrata v kombinaciji PVC-ja in aluminija.  

TREND SMART

Posebna serija vhodnih vrat iz aluminija AJM TREND s paketom opreme SMART. Ta vhodna vrata ohranjajo vse prednosti vhodnih vrat Trend: so visoko kakovostna, izjemno varna, bogato opremljena in modernega – trendovskega videza.  Primerna so tako za novogradnje, kot prenove. Kljub paketu opreme, ki jih določa, dopuščajo še veliko možnosti individualne prilagoditve. Na voljo so po izjemno ugodni ceni: 1.399,00 evrov vključno z davkom in vgradnjo.Vhodna vrata AJM Trend Smart so tako za vse, ki iščete zanesljiva in moderna vhodna vrata po optimalni ceni!

CLASSIC

Vhodna vrata iz linije Classic priporočamo vsem, ki si želite moderna vhodna vrata s preverjenimi klasičnimi linijami. Izbira modelov, materialov in dodatkov je pestra. Ne glede na to kaj boste izbrali, boste s temi vrati zadovoljni vsi, ki sicer prisegate na sodoben videz, a si ne želite ekstremnih odstopanj v obliki ali barvi. Ker so na voljo v klasični in vedno lepi in elegantni beli barvi, je usklajenost z belimi okni AJM nekaj, kar pride pri njih samo od sebe. V liniji Classic so na voljo naslednje izvedbe vhodnih vrat: PVC vhodna vrata, PVC-ALU vhodna vrataALU vhodna vratalesena vhodna vrata in LES-ALU vhodna vrata

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.