Sezamy: Širok izbor notranjih in vhodnih vrat

Pri podjetju Sezamy vam nudijo širok izbor notranjih in vhodnih vrat proizvajalca Porta Doors. Barve in vzorci notranjih vrat se hitro spreminjajo, pa vendar ostaja bela barva klasična. Temu se prilagajajo z novimi površinami in vzorci.

Nastala je linija belih Premium notranjih vrat. Nova lakirana površina in novi modeli od enostavnh do takšnih z odtisnjenimi vzorci ali intarzijami. Podboji v novi Premium so v beli dekor foliji. Poleg bele barve, so iskane tudi nove površine v odpornih 3D laminatih: rahlo hrapava površina, moderne barve in moderni vzorci.

Nove barve notranjih vrat se zlahka kombinirajo s pohištvom ali talnimi oblogami. Notranja vrata l imajo tudi različna polnila: satovje, iverokal ali polno iverico, lepljen les in pa vse bolj popularen MDF – spekter notranjih vrat s tem materialom je vse večji.  

Porta Doors ima tudi resnično velik izbor vrat s steklenimi vložki. Steklo zagotavlja prehod svetlobe v prostor, vratom pa daje unikaten izgled. Vse več se zamnjujejo stara vrata z novimi, pri tem lahko vzidane kovinske podboje enostavno »preoblečejo« z novimi lesenimi.

V njihovem programu pa so tudi vhodna vrata:                                                                                              

  • Lesena (program Eco) v modernih izvedbah in barvah, primernih tudi za pasivne hiše – debelina krila je 79 mm, z eno ali dvema obsvetlobama.                                                                                       
  • Kovinska (program Safe) v podobnih izvedbah kot lesena.                                                                
  • Alu vhodna vrata (program Creo in Deco) v širokem izboru modelov, barv in dodatki (ključavnice, kodna stkala, čitalci prstnih odtisov…)                                                                                                       

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.