Razlogi, zakaj so ALU vrata in okna najboljša izbira

Kakovostna okna in vrata so pomembna z vidika zagotavljanja udobja in manjšanja toplotnih izgub. Zaradi številnih prednosti so vse pogostejša izbira ALU okna in vrata.

MCA - ALU okna

Plastična okna so preprosta za vzdrževanje, dobro tesnijo in so cenovno dostopna. Lesena dajejo pridih domačnosti, a je malce več dela z vzdrževanjem, najtrpežnejša pa so zagotovo ALU okna in vrata. Prav slednja prestavljajo tudi pomemben element sodobne gradnje in so vse pogostejša izbira tako novograditeljev kot tistih, ki se odločijo za menjavo starih oken in vrat.

Razlogi, zakaj ALU vrata in okna?

Poleg tega, da so aluminijasta okna in vrata izjemno estetska, je njihova prednost zagotovo odlična odpornost na vremenske vplive. Za vzdrževanje so zelo preprosta. Ni jih potrebno barvati, umazanija pa se ne ‘za

žre’ v material in jih očistite preprosto z vlažno krpo. Stavbno pohištvo, ki je izdelano iz aluminija, odlikujeta trdnost in stabilnost. Ker ni strahu, da bi se povesila pod obremenitvijo, so odlična izbira za zasteklitev velikih odprtin, za izdelavo verand in zimskih vrtov ter pri gradnji večjih objektov.

MCA - ALU oknaNe odločajte se le na podlagi cene

Čeprav je cena velikokrat pomembna pri sprejemanju odločitve za nakup, je treba pri izbiri stavbnega pohištva vzeti v obzir, kaj z nekoliko večjo investicijo pridobimo. Življenjska doba ALU stavbnega pohištva je zagotovo eden pomembnih razlogov, zakaj odšteti nekaj evrov več za aluminijasto stavbno pohištvo. Okvirji kakovostne izdelave so estetski, hkrati pa so takšna okna in vrata skorajda večna. Nizke in visoke temperature, sončni žarki in sneg – vplivi jim stežka pridejo do živega.

Ker nudijo ALU okna in vrata tudi dobro zvočno in toplotno izolativnost, lahko z vgradnjo računate na precejšnje prihranke pri ogrevanju v hladnem delu leta  oziroma ohranjanju nižjih temperatur v notranjosti doma v toplem delu leta. Aluminijaste okvirje je mogoče kombinirati s PVC in lesenimi okvirji.

MCA - ALU okna
ALU okna in vrata so vse pogostejša izbira.

Zunanjost iz aluminija bo podaljšala življenjsko dobo stavbnega pohištva, notranjost iz lesa ali PVC pa bo prispevala, da bo notranjost doma taka, kot si želite.

Pisana na vsako kožo

ALU okna in vrata so na voljo v različnih barvnih odtenkih. Izberete lahko takšna, da se bodo lepo skladala z ureditvijo vašega doma in zunanjostjo stavbe.

Izberite najboljše

Pri MCA vam bodo pripravili za vas najugodnejšo ponudbo in ponudili najvišjo kakovost. Za strokovno svetovanje ali izmere na objektu jih kontaktirajte.

mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

Urednica portala MojPrihranek.si

Prejšnji članekKako se znebiti neprijetnega vonja v hiši
Naslednji članekBioodpadki: kako obrniti izzive v priložnosti
mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

Urednica portala MojPrihranek.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.