PVC prozorne zavese in trakovi

Profarm

PVC prozorne zavese nudijo učinkovito zaščito pred prepihom, vdorom hladnega zraka, prašnim delcem in pticam. PVC lamele omogočajo enostaven prehod za pešce in vozila. Glede na velikost prehodov in namena uporabe so na voljo različne debeline, širine in pa sestava samih PVC lamel.

PVC lamele se lahko posamično obesi na posebne pričvrstilne konzole, ki omogočajo poljubno medsebojno prekrivanje. S spreminjanjem medsebojnega prekrivanja vplivamo na stopnjo izolacije, odpornosti na veter in na enostavnost prehajanja skozi zaveso.

Za posebne zahteve so na voljo izvedbe PVC lamel s posebnimi dodatki (antistatični, barvni, varilni, itd…)Profarm

  • PVC lamele omogočajo enostavno prehajanje vozil
  • PVC lamele onemogočajo uhajanje nevarnih plinov in isker
  • PVC lamele pomagajo ohranjati toploto v zgradbah
  • PVC lamele zmanjšujejo širjenje hrupa v prostoru
  • PVC lamele se lahko uporabljajo za zaščito nakladalnih ramp
  • PVC lamele služijo kot zaščita pred varilnim žarom
  • PVC lamele služijo kot odlična zaščita pred vdorom ptic v prostore (skladišča, nakupovalni centri,…)

PVC lamele – namen uporabe

ProfarmProfarmOsebni prehodi

Za osebne prehode se običajno zaradi manjše teže in lažjega prehajanja oseb uporablja lamele širine 200 mm in debeline 2 mm. Običajno se lamele medsebojno prekrivajo 50 mm.

 

Prehodi za viličarje in živali do višine 300 cm

Za motorizirane prehode v industriji in v kmetijstvu se najpogosteje uporabljajo PVC lamele dim. 300 x 3 mm.

V odvisnosti od izpostavljenosti vetru se med seboj prekrivano za 5 oz. 10 cm.

Za prehode z veliko frekvenco se priporoča uporaba t.i. PVC trakov z žlebovi. Zaradi posebnih 3 mm izbočenih žlebov se težje popraskajo in tako ohranjajo dobro preglednost skozi trakove.

ProfarmPrehodi višine nad 350 cm

Za večje motorizirane prehode, ki so bolj izpostavljeni vetru, se običajno priporoča uporaba PVC lamel 400 x 4 mm. Lamele so debelejše in širše, s tem pa zaradi lastne teže tudi bolj toge ob vetrovnih razmerah.

Hladilnice

Posebna izvedba PVC lamel FRIGO omogoča ohranjanje gibkosti in dobro medsebojno prileganje PVC lame tudi ob zelo nizkih temperaturah do -35 C.

PVC lamele za prehode se v praksi uporabljajo že vrsto let in ostajajo kljub moderni tehnologiji še vedno izjemno praktičen in zanesljiv način zaščite notranjosti objektov. Z razvojem novih materjalov in spojin je njihova uporabnost skorajda neomejena in nudi enostavno in poceni praktično rešitev za številne problematike.

info@profarm.si | 01 361 83 03 | Spletna stran

ECORASTER je najuspešnejše pohodno satje v svetovnem merilu. Po svetu je bilo prodanega že 10.000.000 kvadratnih metrov ECORASTER pohodnega satja, kar toliko satja, da bi z njim lahko prekrili približno 2.000 nogometnih igrišč ali tekaško stezo dolgo 30.000 km.

Prejšnji članekCupra s konceptom Tavascan Extreme E opozorila konkurenco
Naslednji članek10 milijonov evrov posojil za organizatorje potovanj
info@profarm.si | 01 361 83 03 | Spletna stran

ECORASTER je najuspešnejše pohodno satje v svetovnem merilu. Po svetu je bilo prodanega že 10.000.000 kvadratnih metrov ECORASTER pohodnega satja, kar toliko satja, da bi z njim lahko prekrili približno 2.000 nogometnih igrišč ali tekaško stezo dolgo 30.000 km.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.