Sponzorirano

Prezračevalni sistem: Učinkovita in trajna rešitev za zdrav dom

Vesela družina, mami fantka dviga v zrak
Foto: on I-VENT d. o. o.

Zagotovo veste, kako pomembno je, da svoj dom čim večkrat dnevno temeljito prezračimo. Poleti še nekako gre, ampak pozimi pa z odpiranjem oken večkrat dnevno močno ohladimo prostore in posledično ustvarjamo velike toplotne izgube. Kaj naj torej storimo, da bi skrbeli za redno zračenje, istočasno pa ne »metali denarja skozi okno«?

Ustvarimo zdrave bivalne pogoje

Vgradnja prezračevalnega sistema je zagotovo ena najbolj učinkovitih rešitev, s pomočjo katere bomo poskrbeli za prezračevanje in si tako zagotovili zdrave bivalne pogoje. Prezračevalni sistem bo kar namesto nas poskrbel za nadzorovano prezračevanje ter izboljšanje mikroklime v notranjih prostorih.

Ves čas bo v prostor dovajal svež zrak, iz njega pa odvajal izrabljenega skupaj z vsemi ostalimi škodljivimi snovmi. Poleg tega bo preprečil prepih ter vdor zunanjega hrupa in prahu.

Roka drži upravljalec, v ozadju je dnevna soba
Foto: on i-Vent d.o.o.

No, vgradnja prezračevalnega sistema pa je zares nujna, če se v svojem domu soočamo s previsoko ravnjo vlage. Visoko vlažnost v stanovanju moramo jemati zelo resno. Če ne ukrepamo, bo slej ko prej začela nastajati plesen, ki pa je zdravju zelo škodljiva. Plesen med drugim slabi imunski sistem, vpliva na pojav alergij, zaradi nje pa imamo lahko tudi težave z dihanjem, utrujenostjo, slabšo koncentracijo …

Na trgu je na voljo velika ponudba različnih prezračevalnih sistemov. A ena najboljših izbir ta trenutek na trgu je zagotovo pametni prezračevalni sistem i-Vent, ki deluje brez hrupa in poskrbi za optimalno prezračevanje celotnega bivalnega območja. Primeren je za vgradnjo tako v starejše hiše kot novogradnje, pa tudi v stanovanja.

Skrb za zdrave bivalne pogoje ni noben luksuz, ampak nadvse odgovorna odločitev. Z vgradnjo prezračevalnih sistemov i-Vent boste naredili ogromen korak za svoje zdravje in dobro počutje ter zaživeli v domu brez neprijetne vlage, zatohlega zraka in nevarne plesni.

info@i-vent.com | 01 620 43 00 | Spletna stran

Prezračevalni sistemi i-VENT ustvarjajo potrebam primerno, prijetno in čisto higiensko prezračevanje vseh bivalnih prostorov in zagotavljajo suhe stene brez plesni.

NI KOMENTARJEV

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.