Predstavljamo Clivet – Toplotna črpalka SPHERA EVO 2.0

CLIVET - Toplotna črpalka SPHERA EVO 2.0

Italijansko podjetje Clivet, je že več kot trideset let vodilno na področju toplotnih črpalk. Še naprej pa širi svojo ekskluzivno ponudbo visoko konkurenčnih rešitev za trajnostno udobje in dobro počutje ljudi. Clivet oblikuje izdelke in specializirane sisteme za vsako vrsto stavb. Za stanovanjsko rabo je bil sistem ELFOsystem zasnovan tako, da v celoti izpolnjuje najrazličnejše potrebe, kar zagotavlja visoko energetsko učinkovitost in trajnost naložb.

SPHERA EVO 2.0 z vgrajeno popolno invertersko tehnologijo, ki zagotavlja dobro počutje posameznika in okolja, zmanjšuje porabo in uporablja obnovljive vire energije. Popolnoma zadosti potrebam družinske hiše s srednje-nizko porabo energije.

Predstavljena je v novi zasnovi, zahvaljujoč estetskemu videzu pa ga je mogoče enostavno vključiti v vsak bivanjski prostor. SPHERA EVO 2.0 je naprava nove identitete izdelka ALTO Design, ki spominja na koncepte svežine in čistosti, ki so značilne za blagovno znamko Clivet.

Na voljo je v velikostih od 4 kW do 16 kW.

Toplotna črpalka omogoča ogrevanje, hlajenje in tudi proizvodnjo sanitarne tople vode do 60 °C, s široko mejo delovanja (od -25 °C do + 43 °C zunanje temperature zraka). Da bi zadovoljili vse aplikacije in možnosti namestitve, ponuja tudi nove funkcije kot so dvojna nastavljena vrednost ogrevanja, možnost nastavitve klimatskih krivulj pri ogrevanju in hlajenju ter tiha funkcija za nočno delovanje. Preko namenske Wi-Fi aplikacije, ki je na voljo za pametni telefon, je mogoče upravljati glavne funkcije toplotne črpalke.

Ustvarite si podnebje

Novo hladilno sredstvo R32: več pozornosti do okolja

Novi sistem SPHERA EVO 2.0 je trajnostna rešitev za klimatizacijo in proizvodnjo sanitarne tople vode, zahvaljujoč uvedbi okolju prijaznega hladilnega sredstva R32, z GWP (potencial globalnega segrevanja) -70 % v primerjavi s hladilnim sredstvom R-410A.

Vrhunska zmogljivost v razredu A

Izboljšane zmogljivosti zagotavljajo razred A+++ pri ogrevanju pri nizki temperaturi (35 °C oskrba z vodo) in sezonsko učinkovitost za pripravo tople sanitarne tople vode na vrhu razreda A+ s profilom L.

Distributer Mago, d. o. o. ima tudi svojo mrežo pooblaščenih monterjev in serviserjev.

Več na: clivet-mago.si

info@termotehnika.si | 07 39 32 404 | Spletna stran

Termotehnika je na trgu že več kot 32 let. Nudimo vam vse za ogrevanje in hlajenje prostorov, tudi s pomočjo sončne energije, biomase in geotermalne energije!

Prejšnji članekNovi Dacia Duster Extreme SE je dodelan in prenovljen
Naslednji članekPoskrbite za lokalno prezračevanje vašega doma!
logo Termotehnika
info@termotehnika.si|07 39 32 404| Spletna stran

Termotehnika je na trgu že več kot 32 let. Nudimo vam vse za ogrevanje in hlajenje prostorov, tudi s pomočjo sončne energije, biomase in geotermalne energije!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.