Novi Dacia Duster Extreme SE je dodelan in prenovljen

Novi Dacia Duster Extreme SE navdušuje tudi v Sloveniji
Novi Dacia Duster Extreme SE navdušuje tudi v Sloveniji

Dacia Duster je prejela novo obliko, ki se bo postavila na vrst tega razreda. Dacia Duster Extreme SE 2022 je ekstremni dodatek romunskemu podjetju, ki je v zadnjih letih ustvarilo strm vzpon proti vrhu. Novi Duster Extreme SE bo na voljo z novim dizajnom, ekskluzivno notranjostjo, stilom in nekaj drugimi presenečenji. Kaj nam je tokrat pripravila Dacia z novim Dusterjem?

Dacia Duster Extreme SE se postavlja na vrh

Brez dvoma bo novi Duster 2022 postavljen na vrh ponudbe, ki si jo lasti Dacia. Stoji na osnovi svojega predhodnika Prestige in ga dokaj enostavno premaga. Na sredini lanskega leta je bil Duster preobražen in se ponudil v novem izgledu, ki je navdušil veliko ljudi in se pridružil svojemu rojaku Sanderu. Kaj pa zdaj ponuja nova preobrazba Dusterja?

Dacia Duster Extreme SE ima dodelano notranjost
Dacia Duster Extreme SE ima dodelano notranjost

Dacia Duster Extreme SE bo na voljo v več različicah. Izbira 90, 130 in 150 konjskih moči bencinskih motorjev, 115 konjskih moči dizelskega motorja ali 100 konjskih moči hibrida bencina in avtoplina. Omogočen je 4×4 pogon in menjalnik z dvojno sklopko.

Cena nove Dacie Duster Extreme SE se v Sloveniji prične nad 18 tisoč evri
Cena nove Dacie Duster Extreme SE se v Sloveniji prične nad 18 tisoč evri

Cena Dacie Duster Extreme SE je skladna s ponudbo

Krasijo ga 17-inčna kolesa, odklepanje brez ključa, večpogledna kamera, 8-inčni zaslon na dotik, satelitska navigacija, pregled mrtvega kota in možnost povezovanja s pametnimi napravami. Cena Dacie Duster Extreme SE se v Sloveniji prične z 18.990 evrov, nadaljuje pri 21.890 in 22.190 evrov. Možno je dodajati tudi druge komponente in barve ter si Dusterja Extreme SE prilagoditi svojim željam.

VIRDacia
Prejšnji članekVinilne talne obloge za vsak žep in okus
Naslednji članekPredstavljamo Clivet – Toplotna črpalka SPHERA EVO 2.0
Žiga Kastelic

SEO urednik

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.