Sponzorirano

Prednosti nastavljivih miz za vaše telo

Man Working On Computer At Standing Desk In Home Office
Foto: AndreyPopov iz iStock
Sponzorirano

Zdravstvene težave se lahko poslabšajo zaradi večurnega in neprestanega sedenja za računalnikom. Tisti, ki več ur na dan sedijo pri miru, imajo več možnosti za razvoj številnih obolenj, česar se človeštvo zaveda že skoraj sto let. V zadnjih letih tako vidimo vzpon vse večjega števila temeljnih elementov pisarne, ki so ustvarjeni za izboljšanje tega večurnega procesa. Eden izmed njih, morda celo najbolj pomemben, je miza. Kako lahko nastavljiva miza izboljša vse to?

Nastavljive mize so boljše za naše zdravje

Dolgotrajno sedenje slabo vpliva na našo držo in razvoj številnih obolenj (sladkorna bolezen, kardiovaskularne težave,..). Da obdržimo pravilno držo in svoje zdravje potrebujemo dovolj gibanja in menjav položajev med sedenjem. Tu lahko na pomoč priskoči nastavljiva miza, za katero lahko sedimo v različnih položajih in stojimo. Prav slednje je tisto, kar v zadnjih letih predstavlja odličen in nadvse produktiven način dela.

Nastavljiva miza privarčuje denar

Sponzorirano

Zelo zabaven podatek prihaja iz Nemčije, kjer so nemška podjetja privarčevala kar 35 milijonov evrov zaradi odločitve in uporabe nastavljivih miz. Kako? Zaradi stalnega sedenja se je poslabšalo zdravje zaposlenih, znižala pa se je tudi njihova produktivnost. Ko so v pisarne vpeljali nastavljive mize so zaposleni na delo in z dela odhajali bolj zdravi, mirni in sproščeni.

Glavne prednosti nastavljivih miz

Da nekoliko skrčimo številne prednosti nastavljive mize, smo pripravili kratek seznam prednosti, ki jih prinaša:

  • izboljšanje produktivnosti in delovnega procesa
  • znižanje kroničnih težav
  • izboljšanje drže
  • preprečevanje mišične neaktivnosti
  • več udobja za delo
  • več zadovoljstva tistega, ki jo uporablja

Nastavljiva miza Nomad

Elektronsko višinsko nastavljiva miza vam omogoča poljubno nastavljanje višine. Če želite opravljati vaša opravila stoje ali sede, lahko to enostavno opravite z določanjem višine mize. S to mizo lahko preprosto ustvarite ergonomsko delovno okolje, tudi če je vaš prostor omejen. Nastavljiva miza Nomad je odličen pripomoček, ki bo izpolnil vse prej omenjene naloge. Pri kataloska-prodaja.si preverite široko ponudbo nastavljivih miz in ostalih pisarniških pripomočkov.

info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Sponzorirano

NI KOMENTARJEV

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.

Exit mobile version