Prava postelja, življenje vam bo hvaležno za izbiro

Young long haired Italian girl laying on bed eyes closed awakening at Sunday morning smiles satisfied by healthy sleep. Top view on young woman spreading hands, stretching. Cozy home, happy people.
Foto: Iona Studio iz iStock

Postelja mora biti kakovostna in izbrana pravilno. Precejšnja škoda je, da se tega še vedno ne zavedamo tako, kot bi se morali. Ker niso vse potrebe in želje enake, se med seboj razlikujejo tudi postelje. Med katerimi najpogosteje izbiramo v Sloveniji?

Postelja od slovenske klasike do dežele vzhajajočega Sonca

Ena od najbolj priljubljenih izbir so klasične vzmetnice. Vzmetnice z žepkastimi vzmetenjem ponujajo individualno boljše prilagajanje podpore in udobja. Klasično vzmetenje predstavlja kombinacijo vzdržljivosti in zračnosti, nudijo trpežnost in podporo s številnimi prepletenimi vzmetmi. Tu pa je še Bonell vzmetenje, priljubljena izbira za tiste, ki želijo enakomerno porazdelitev teže ter sproščujoč spanec, saj zagotavlja odlično podporo in prilagajanje telesu. Ne glede na vrsto vzmetenja, ki ga izberete, je zračnost in podpora telesu zagotovljena.

Na drugi strani klasike je klasika z druge strani sveta, prav priročna izpeljanka. To je futon, tradicionalna japonska posteljna podlaga. Ležišča futon so popolna kombinacija udobja, naravnih materialov in vrhunske kakovosti. Jedro futona vsebuje visokokakovostni lateks ali lateksirani kokos, ki se prilagaja telesu, zagotavljajoč popolno podporo hrbtenici. Mikana volna, obdelana po naravnem postopku iz ovac jezersko-solčavske pasme, dodaja futonu optimalno toploto in zračnost za svež in udoben spanec. Futon ležišče je ročno izdelano s posebno pozornostjo do detajlov, uporabljajoč vrhunske materiale za zagotavljanje vašega udobja.

Woman putting soft white mattress on bed indoors, closeup
Foto: Liudmila Chernetska iz iStock

Unikatna in udobna izkušnja spanja

Ležišča, ki temeljijo na tehnologiji hladno pihane pene. Zasnovana so za optimalno podporo naša ležišča s hladno pihano peno resnično zagotavljajo enakomerno porazdelitev teže, popolno prilagajanje konturam telesa, zmanjševanjem prenosa gibanja ter unikatno udobno izkušnjo spanja.

Ko gre za spanje, si želimo popolne brezskrbnosti. Ležišče z jedrom iz lateksa predstavlja vrhunec naravnega udobja. Ležišče iz lateksa se vedno znova izkaže kot eno najbolj naravnih med vsemi penastimi ležišči, ki so na voljo na trgu. Naravna guma, znana tudi kot lateks, se v naravi nahaja kot mlečna tekočina, pridobljena iz kavčukovca v obliki mlečno belega soka.

Serene couple sleeping in bed
Foto: Caiaimage/Chris Ryan iz iStock

Slovenska postelja, domače in udobno

Podjetje Slovenska postelja se lahko pohvali s slovenskim izdelkom, ki mu pridružimo še oblikovanost z mislijo na vaše udobje, kakovostno izdelavo in naravne materiale. Trše plasti zagotavljajo potrebno podporo telesni teži, medtem ko se bolj elastične plasti naravnega lateksa ali pene nežno prilagajajo obliki telesa, objemajoč vsako krivino.

Vsako ležišče je narejeno po meri samo za vas, zagotavljajoč sproščen in obnovitveni spanec, ki je ključen za vaše dobro počutje. Zato skočite na spletno stran Slovenska postelja in izboljšajte svoj vsakdan z boljšim spancem.

info@postelja.com | 080 14 99

Zdravo spati, zdravo živeti.

info@postelja.com

SEO urednik

Prejšnji članekUčinkovito pritrjevanje termoizolacijskih plošč na bitumenske podlage
Naslednji članekPolži so vdrli v njegov vrt, neverjetno, kako se jih znebil! In to samo za 28 centov …
Logotip Slovenske postelje
info@postelja.com | 080 14 99

Zdravo spati, zdravo živeti.

Žiga Kastelic
info@postelja.com

SEO urednik

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.