Pozimi je dobro imeti zimski vrt

Okna in vrata so tisti člen ovoja stavbe, skozi katerega se nenadzorovano izgublja največ toplote. Zato je dobro biti pozoren pri njihovi izbiri, da dobimo najboljše za svoj denar. To je tudi razlog, da je menjava dotrajanega stavbnega pohištva prvi ukrep, ko se lotevamo celovite energijske obnove hiše.

Ustrezna toplotna izolativnost oken je pri nas določena s tehnično zakonodajo. Zahteve s tega področja so zajete v določilih o zrakotesnosti stavb in toplotnih mostovih, zapisanih v pravilniku o učinkoviti rabi energije v stavbah (PURES 2), v tehnični smernici Učinkovita raba energije in v zahtevah pravilnika o zaščiti stavb pred vlago.

Vsa ponudba v asotimanu podejtja MCA inženiring upošteva zakonske okvirje in tudi smernice na tem področju, tako pa zagotavljajo najvišje standarde na področju izdelave in vgradnje zunanjega stavbnega pohištva. Poleg ponudbe oken imajo v ponudbi tudi dvižno drsne steklene stene, zimske vrtove, notranja in zunanja vrata, vse z možnostjo prilagoditve vašim željam.

 

Popularnost ZIMSKIH VRTOV raste, saj je v našem podnebju klasična terasa uporabna zgolj 1/3 leta. Z zimskim vrtom pa lahko uživate tudi v vlažni jeseni ali mrzli zimi. Razširil bo bivalni prostor, dodal občutek prostosti in omogočal uživanje miru. Z naložbo v zimski vrt lahko na ta način dolgoročno prihranite denar, predvsem pa vlagate v vaše zdravje.

Ker so zimski vrtovi navadno dograjeni k objektu naknadno, je pomembno, da se zunanji videz ujema z osnovno stavbo. Zahvaljujoč izjemni prilagodljivosti aluminijastih profilov pri MCA inženiringu izdelujejo zimske vrtove različnih oblik in velikosti, pri tem pa upoštevajo obstoječi videz in vaše želje.

 

MCA inženiring nudi tudi strokovno svetovanje pri izbiri optimalne rešitve. Na osnovi vaših želja vam bodo ponudili nabor najbolj primernih rešitev in na osnovi izbrane rešitve izdelali izmere za ponudbo. Prav tako ponujajo dostavo in strokovno vgradnjo. Pri tem poskrbijo za demontažo starih oken in vrat ter tudi njihov odvoz. Cilj podjetja je opremiti stanovanjski ali poslovni objekt s stavbnim pohištvom kakovostno in v dogovorjenem roku.

 

Za več informacij jih lahko brez obveznosti kontaktirate na e-poštni naslov mca@t-1.si ali na telefonsko številko 041/692-114.

mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

Prejšnji članekMenjava oken: Pred investicijo dobro premislite
Naslednji članekMarlesova inovativnost in energetska učinkovitost na ogled
mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.