Marlesova inovativnost in energetska učinkovitost na ogled

V podjetju Marles hiše, vodilnem slovenskemu proizvajalcu montažnih objektov v Sloveniji, bodo v soboto 1. decembra 2018, med 10. in 15. uro, v Radovljici , premierno predstavili pritlično visokoučinkovito nizkoenergijsko hišo individualnega dizajna.

Hišo odlikuje sodobno oblikovanje, dinamična in nadvse funkcionalna arhitekturna zasnova ter visoka energetska varčnost. Hiša je grajena v visoko učinkovitem nizkoenergijskem sistemu, kar je jamstvo za izjemno energetsko učinkovitost in optimalen izkoristek bivalne površine za prijetno bivalno počutje v plus energijskem razredu. Arhitekturna zasnova je pritlična z delno izvedeno mansardo z galerijo in sobo za goste. Napredna zasnova hiše z moderno arhitekturo  je odličen primer po meri zasnovanega, okolju prijaznega doma vrhunskega dizajna. Skladni proporci z unikatnimi detajli prijetno zaokrožijo premišljeno tlorisno razporeditev in neposredno povezanost z zunanjim okoljem.

V Radovljici bodo na dnevu odprtih vrat prisotni tudi Marlesovi strokovnjaki, ki bodo vsem obiskovalcem na voljo za pojasnila v zvezi s sodobnim načinom energetske oskrbe doma. Odgovarjali bodo na morebitna vprašanja v zvezi z gradnjo in o možnostih pridobitve subvencij Eko sklada. Na dnevu odprtih vrat bodo med drugim predstavili tudi ponudbo Marles Zero Energy Home, v okviru katere lahko vaša hiša postane popolnoma energetsko neodvisna in v celoti samozadostna ter z veseljem odgovarjali na vsa vaša vprašanja v zvezi z  izjemnimi  Marlesovimi jesenskimi ugodnostmi 2018, v katerih so na voljo trije paketi: Intelligence, Future in Design. Deležni boste tudi strokovnega svetovanja s področja energijsko varčnega ogrevanja in prezračevanja ter podrobnejših informacij o možnostih pridobitve stanovanjskega kredita banke NLB.

Bodite pripravljeni na prihodnost in delite vrednote in predanost zelene miselnosti koncepta Marles lifestyle.

Prijazno vabljeni. Več o dogodku: www.marles.com

V Marlesu so vodilni zagovorniki koncepta energijske učinkovitosti, katere koristi zagotavljajo pametna uporaba naravnih virov, skrb za okolje in še večje udobje bivanja z znatno nižjimi finančnimi vložki. Sodobna definicija bivanja, ki sledi visokim energetskih standardom ter tehnično dovršeni inovativnosti, je zaveza s katero Marles razvija najsodobnejši koncept bivanja za sodobnega uporabnika. Z implementacijo najsodobnejših tehnoloških in energetskih inovacij v skladu s trajnostnimi načeli vam Marles hiše nudijo novo perspektivo doživetja doma z jamstvom za najvišjo kakovost na trgu.

info@marles.com | 02 429 45 00 | Spletna stran

Marles je danes najstarejši in največji slovenski proizvajalec montažnih objektov in je že več desetletij sinonim za montažne hiše.

Prejšnji članekPozimi je dobro imeti zimski vrt
Naslednji članekOgrevanje prostorov s klimatskimi napravami in toplotnimi črpalkami MITSUBISHI ELECTRIC
info@marles.com | 02 429 45 00 | Spletna stran

Marles je danes najstarejši in največji slovenski proizvajalec montažnih objektov in je že več desetletij sinonim za montažne hiše.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.