Potrjena kakovost Lumar hiš

Vse se od ustanovitve podjetja so pri Lumarju osnovna vodila zadovoljni kupci, razvoj in visoka kakovost. Za izpolnitev končnega cilja, vrhunskega bivalnega ugodja, kakovostnim gradbenim komponentam dodajajo še vrhunsko znanje, četrt stoletja izkušenj, pravilno načrtovanje in izjemno obvladovanje detajlov. Kakovost v različnih fazah gradnje potrjujejo s strani evropskih institucij številni prejeti certifikati in znaki kakovosti.

 

Kakovost = Trajnostna gradnja = Dolga življenjska doba = Lumar

 

Kot edini slovenski proizvajalec montažnih hiš, ki je član avstrijskega združenja proizvajalcev montažnih hiš, so prejeli nov znak kakovosti Austria Gütezeichen. Ta potrjuje preverjeno visoko kakovost Lumar hiš tako v fazi proizvodnje kot izvedbe hiš. Osnova za izdajo znaka kakovosti je namreč redno letno preverjanje s strani neodvisne institucije Holzforschung Austria, ki se ukvarja z raziskavami in razvojem na področju gradnje z lesom.

Obiščite jih na sejmu DOM

Lumarjevo kakovostno, inovativno in varčno gradnjo prihodnosti, ki predstavlja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo, bodo predstavljali med 5. in 10. marcem na sejmu Dom 2019.

NA SEJMU DOM Z NOVOSTMI

Četrt stoletja razvoja, izkušenj in inovativnosti Lumarja danes omogočajo, da lahko kupcem ponudijo izjemno ponudbo skoraj nič-energijskih hiš (SNEH) Lumar. Predstavljeni koncepti in ponudba so Lumarjeva vizija in odgovor na okoljske izzive prihodnosti. Z nakupom Lumar hiše že danes dobite tehnologijo prihodnosti, z visoko kakovostjo bivanja, nizkimi obratovalnimi stroški in dolgoročnim ohranjanjem vrednosti investicije.

NASVETI STROKOVNJAKOV

Strokovnjaki podjetja Lumar vam bodo na Sejmu dom z veseljem odgovarjali na vprašanja v zvezi s filozofijo, gradnjo, bivanjskim ugodjem in energetsko učinkovitostjo Lumarjevih hiš ter možnostmi pridobitve nepovratnih finančnih spodbud Eko sklada. Povabili so tudi njihove stalne strokovnjake s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo podrobneje predstavili sisteme prezračevanja in ogrevanja, vgrajene v skoraj nič-energijske hiše (SNEH) Lumar.

 

Obiščite jih lahko na Gospodarskem razstavišču, v dvorani A-Kupola, med 10.00 in 19.00 uro (v nedeljo do 18.00 ure) in skupaj z njimi vstopite v svet inovativne gradnje prihodnosti.

info@lumar.si | +38624216750 | Spletna stran

"Živeti najbolje" - Z usmeritvijo v trajnostno gradnjo, vpeljevanjem sodobnih tehnologij za gradnjo v pasivnem standardu ter praktično neomejenimi možnostmi individualnih želja, se je podjetje uveljavilo kot najbolj inovativen in uspešen slovenski proizvajalec montažnih objektov.

Prejšnji članekWhisperwool – naravna izolacija iz ovčje volne
Naslednji članekZakaj so notranje žaluzije tako razširjene
logo Lumar

"Živeti najbolje" - Z usmeritvijo v trajnostno gradnjo, vpeljevanjem sodobnih tehnologij za gradnjo v pasivnem standardu ter praktično neomejenimi možnostmi individualnih želja, se je podjetje uveljavilo kot najbolj inovativen in uspešen slovenski proizvajalec montažnih objektov.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.