Posodobljena inovativna aplikacija ECE mobil

Podjetje ECE, ki z električno energijo oskrbuje vsako četrto slovensko gospodinjstvo, svojim odjemalcem ponuja prenovljeno, napredno in inovativno aplikacijo ECE mobil, s čimer utrjuje položaj enega najbolj okoljsko ozaveščenih in inovativnih energetskih podjetij pri nas.

Prenovljena različica aplikacije ECE mobil v primerjavi s tisto, ki je bila uporabnikom na voljo zadnji dve leti in pol, prinaša več novosti. »Najnovejša različica deluje na vseh pametnih telefonih za vse kupce, ki imajo operacijski sistem IOS, Android in Windows mobile. Predvsem z Windows mobile smo ustregli željam kupcem, ki so nas prek facebook strani prosili, da bi radi imeli ECE mobil na svojih pametnih telefonih. Poleg že znanih uporabnih in nadvse praktičnih funkcij, kot sta urejanje računa za elektriko in nastavitev opomnika za javljanje števčnega stanja (mimogrede, več kot 10.000 uporabnikov je do zdaj najpogosteje uporabljalo ravno to funkcijo), je zdaj prek nje mogoče spremljati tudi račune za zemeljski plin in naročila za lesno biomaso, porabo energentov v gospodinjstvu, pregledovati stare račune in plačila, primerjati porabo v svojem gospodinjstvu ali podjetju s povprečno hišo ali stanovanjem oziroma podjetjem. Uporabnik lahko trenutno porabo primerja tudi s preteklimi meseci in tako hitro ugotovi, zakaj je na primer znesek na položnici za električno energijo višji kot v drugih mesecih,« je najpomembnejše novosti strnil direktor ECE Mitja Terče in pri tem dodal, da vsem naročnikom ECE, obstoječim in novim, ponujajo tudi pametni telefon Lenovo A6000 z že naloženo aplikacijo ECE mobil za le en evro. Tako bodo po novem lahko prek aplikacije na telefonu nastavili tudi opomnik za plačilo računa.

Prenovljena mobilna aplikacija je logičen korak naprej v razvoju podjetja, ki stremi k vedno novim inovacijam in nenehni širitvi ponudbe za svoje odjemalce, pri čemer v ospredje postavlja skrb za okolje. To je tudi razlog, da aplikacija omogoča spremljanje postavitev polnilnic za električna vozila in uporabnike spodbuja k uporabi elektronskega računa, ki ga je tako kot trajnik mogoče preprosto urediti prek aplikacije. »Le z učinkovitejšo in odgovornejšo porabo energije, kar aplikacija vsekakor omogoča, nam bo uspelo zmanjšati porabo energije in s tem doseči cilje EU na tem področju, za katerimi zdaj močno zaostajamo. Prav tako zaostajamo za cilji EU po rasti deleža izkoriščanja obnovljivih virov,« je dejal Terče, ki si želi, da bi tako kot ECE tudi drugi dobavitelji ponujali elektriko iz obnovljivih virov brez doplačila.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.