Poročili o stanju na področju energetike v Sloveniji v letih 2011 in 2012 tudi na iPadu

Po desetih letih tiskanih izdaj poročila o stanju na področju energetike v Sloveniji smo ta edini celovit pregled razmer na področju energetike v Sloveniji pripravili tudi v obliki iPad aplikacije za tablični računalnik. Tako lahko uporabniki na tabličnih računalnikih zdaj prebirajo že dve poročili – za leti 2011 in 2012. Z novo aplikacijo želimo v Javni agenciji Republike Slovenije za energijo na področju komunikacij, tako kot tudi sicer, delovati družbeno odgovorno, inventivno in pregledno.

iPad aplikaciji Povzetek poročila o stanju na področju energetike v Sloveniji v letu 2011 in Povzetek poročila o stanju na področju energetike v letu 2012 prinašata bogato uporabniško izkušnjo, saj bralcu nudita precej več kot le prebiranje poročila. Omogočata enostaven in priročen dostop do informacij kjerkoli in kadarkoli. Vsebini poročil sta dopolnjeni z video gradivom in aktivnimi spletnimi povezavami ter z interaktivnimi elementi vabita k interakciji in dialogu.

Aplikacijo Povzetek poročila o stanju na področju energetike v Sloveniji v letu 2011 si lahko na vaš iPad preprosto in hitro naložite tukaj. Aplikacijo Povzetek poročila o stanju na področju energetike v letu 2012 si lahko na vaš iPad preprosto in hitro naložite tukaj. 

Obe aplikaciji poročil je vključen tudi aktivni pdf dokument s celotno vsebino poročila, ki omogoča preprosto označevanje izbranih vsebin ter ponuja možnost, da jih natisnemo ali po elektronski pošti delimo z drugimi.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.