Organizirajte delovne prostore in prihranite čas ter denar

Kovinski regali za shranjevanje

Skladišča, garaže, shrambe ali delavnice morajo biti organizirane. Seveda se nekateri znajdejo tudi v najbolj kaotičnem prostoru, a za optimizacijo dela in časa je še kako pomembno, da so ti prostori pospravljeni in urejeni. Zakaj je pomembna organizacija delovnih prostorov in kako jih lahko organiziramo s preprostimi koraki?

Zakaj morajo biti delovni prostori organizirani?

Delovne prostore lahko organiziramo z ustreznimi sistemi za shranjevanje. Pomembne reči in predmete lahko učinkovito razporedimo in olajšamo iskanje tistega, ki ga potrebujete. Poleg tega pa to prinaša še kar nekaj prednosti:

  • Zaščita pred vremenskimi vplivi: Pravilna organizacija in hramba pomaga ščititi pred morebitno škodo, ki jo povzroči izpostavljenost zunanjim elementom in morebitnim vremenskim vplivom. To je še posebej pomembno za predmete, ki so občutljivi na temperaturne spremembe, vlago ali UV-žarke, kot so elektronika, leseno pohištvo ali občutljivi materiali.
  • Varnost predmetov in vas samih: Hramba ponudi dodatno raven varnosti v primerjavi s tem, da jih pustite zunaj ali na manj varovanih območjih. Prav tako boste varni tudi vi, saj se ne boste spotaknili ob predmete, ki ležijo prosto na tleh.
  • Optimizacija prostora: Organizacija prostora bo poleg optimizacije časa in dela prinesla tudi optimizacijo prostora. Vsi trije dejavniki hodijo skupaj z roko v roki in ustvarjajo popolno delovno mesto.
  • Podaljšana življenjska doba predmetov: Z zaščito vaših stvari pred okoljskimi dejavniki lahko podaljšate njihovo življenjsko dobo. Pravilna hramba tako prinaša tudi finančno varčevanje, saj stvari ne boste vseskozi izgubljali in zalagali.

Shranjevalni zaboji

Kako organizirati delovne prostore?

Stojalo za shranjevalne zabojeTu nam pridejo prav ustrezni sistemi za shranjevanje predmetov, vse od velikih regalov do malih zabojev. Naredite pregled predmetov v vaših delovnih prostorih in ugotovite, kateri shranjevalni elementi so najbolj primerni za vas.

Bodo to manjši plastični zaboji, ki jih lahko nato spravite v omaro za zaboje? So to klasične shranjevalne omare, kamor lahko pospravite vse od A do Ž? Ali pa so to veliki in okorni kovinski regali, ki vedno pridejo prav?

S skokom na spletno stran kataloška-prodaja boste našli vse potrebne elemente za organizacijo vaših prostorov in hrambo predmetov vseh velikosti. Z vašo novo prostorsko organizacijo boste zaposlenim omogočili boljšo preglednost, lažji dostop in s tem povečali produktivnost dela.

Vse do 31. 7. 2023 ima kataloška-prodaja tudi posebno znižanje na shranjevalne elemente!

info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Prejšnji članekInovativni načini za zalivanje rastlin med daljšo odsotnostjo
Naslednji članekOdkrita najstarejša črna luknja
info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.