Ogrevanje prostorov s klimatskimi napravami in toplotnimi črpalkami MITSUBISHI ELECTRIC

Klimatske naprave hladijo in ogrevajo prostore. Res je, a niso vse klimatske naprave dovolj dobre za učinkovito ogrevanje prostorov v mrzlih zimskih dneh. MITSUBISHI ELECTRIC ponuja tudi modele posebej narejene za ogrevanje v mrzlih zimskih dneh, do -25 stopinj Celzija zunanje temperature.

Številni zadovoljni uporabniki pričajo, da je tako ogrevanje enostavna rešitev za manjša stanovanja in poslovne prostore. Za namestitev stenske klimatske naprave z eno notranjo in eno zunanjo enoto (t.i. split sistem) monter porabi le nekaj ur, s tem, da predhodno opravi ogled prostora s pomočjo katerega, v dogovoru z bodočim uporabnikom, izbere ustrezen model in kraj namestitve. Za domačo klimatsko napravo z eno notranjo stensko enoto, ki učinkovito greje tudi pozimi, bi odšteli od 1.000 € do 1.700 €. Vrednost investicije je odvisna od modela in moči, izbranega glede na parametre okolja in način uporabe. Tehnologija, ki je vgrajena pri novejših modelih MSZ-LN lahko celo kontrolira prisotnost ljudi v prostoru in s tem prilagaja način delovanja.

Za ogrevanje večjega objekta in sanitarne vode pa priporočamo toplotno črpalko zrak-voda MITSUBISHI ELECTRIC. Zaradi dovršene patentirane tehnologije, toplotne črpalke MITSUBISHI ELECTRIC serije ZUBADAN ogrevajo do -28 stopinj Celzija zunanje temperature. Ob uporabi toplotne črpalke ne nastaja strupeni ogljikov monoksid, niti  dim. Zaradi varčnega, uporabniku in okolju prijaznega delovanja pa lahko, za toplotno črpalko zrak-voda MITSUBISHI ELECTRIC, pridobite tudi subvencijo po pogojih EKO SKLADA.

Za dodatne informacije smo na razpolago prek e-pošte tehnika@vitanest.si ali telefonske številke 05 338 49 99. Več o našem podjetju in dejavnosti  najdete na spletni strani www.vitanest.si.

info@vitanest.si | 080 1959 | Spletna stran

Vitanest, d. o. o. je uradni distributer klimatskih, ogrevalnih in prezračevalnih naprav Mitsubishi Electric, vgradnjo pa izvajajo pooblaščeni monterji iz vse Slovenije.

Prejšnji članekMarlesova inovativnost in energetska učinkovitost na ogled
Naslednji članekPredsednik Pahor sopodpisal pobudo evropskih voditeljev k okrepitvi podnebnih ciljev
info@vitanest.si | 080 1959 | Spletna stran

Vitanest, d. o. o. je uradni distributer klimatskih, ogrevalnih in prezračevalnih naprav Mitsubishi Electric, vgradnjo pa izvajajo pooblaščeni monterji iz vse Slovenije.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.