Ogrevanje prostorov s klimatskimi napravami in toplotnimi črpalkami MITSUBISHI ELECTRIC

Klimatske naprave hladijo in ogrevajo prostore. Res je, a niso vse klimatske naprave dovolj dobre za učinkovito ogrevanje prostorov v mrzlih zimskih dneh. MITSUBISHI ELECTRIC ponuja tudi modele posebej narejene za ogrevanje v mrzlih zimskih dneh, do -25 stopinj Celzija zunanje temperature.

Številni zadovoljni uporabniki pričajo, da je tako ogrevanje enostavna rešitev za manjša stanovanja in poslovne prostore. Za namestitev stenske klimatske naprave z eno notranjo in eno zunanjo enoto (t.i. split sistem) monter porabi le nekaj ur, s tem, da predhodno opravi ogled prostora s pomočjo katerega, v dogovoru z bodočim uporabnikom, izbere ustrezen model in kraj namestitve. Za domačo klimatsko napravo z eno notranjo stensko enoto, ki učinkovito greje tudi pozimi, bi odšteli od 1.000 € do 1.700 €. Vrednost investicije je odvisna od modela in moči, izbranega glede na parametre okolja in način uporabe. Tehnologija, ki je vgrajena pri novejših modelih MSZ-LN lahko celo kontrolira prisotnost ljudi v prostoru in s tem prilagaja način delovanja.

Za ogrevanje večjega objekta in sanitarne vode pa priporočamo toplotno črpalko zrak-voda MITSUBISHI ELECTRIC. Zaradi dovršene patentirane tehnologije, toplotne črpalke MITSUBISHI ELECTRIC serije ZUBADAN ogrevajo do -28 stopinj Celzija zunanje temperature. Ob uporabi toplotne črpalke ne nastaja strupeni ogljikov monoksid, niti  dim. Zaradi varčnega, uporabniku in okolju prijaznega delovanja pa lahko, za toplotno črpalko zrak-voda MITSUBISHI ELECTRIC, pridobite tudi subvencijo po pogojih EKO SKLADA.

Za dodatne informacije smo na razpolago prek e-pošte tehnika@vitanest.si ali telefonske številke 05 338 49 99. Več o našem podjetju in dejavnosti  najdete na spletni strani www.vitanest.si.

info@vitanest.si | 080 1959 | Spletna stran

Vitanest d.o.o. je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1999 na osnovi dolgoletnih izkušenj s področja distribucije ogrevalnih in klimatskih naprav. Smo uvoznik in distributer za klimatske naprave, toplotne črpalke, rekuperatorje toplote s prezračevanjem, bakrene cevi in konzole za namestitev teh naprav.

S spleta

LEAVE A REPLY

Please enter your name here
Please enter your comment!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.