Ogrevajte varčno in prispevajte k boljšemu okolju

tratnjek TČ

Čedalje bolj je v ospredju ohranjanje naravnega in čistega okolja, saj onesnaženost vpliva tudi na zdravje nas in naših bližnjih. Pozimi so zaradi ogrevanja z neustreznimi kurilnimi napravami v zraku prekomerno prisotni nevarni prašni delci PM10 in PM2,5, ki resno ogrožajo naše zdravje, saj povzročajo obolenja dihal oz. poslabšanje kroničnih bolezni dihal*. Za zmanjšanje nevarnih prašnih delcev je zato bolj primerna toplotna črpalka, saj izkorišča obnovljive vire energije in tako zmanjšuje emisije v primerjavi z ostalimi energenti.

tratnjek TČZa namestitev toplotne črpalke lahko pridobite subvencijo Eko sklada, ki se giblje med 20% do 50% oziroma v vrednosti od 1000 € pa do 5000 €.  Uporaba toplotne črpalke Samsung je zelo enostavna, lahko jo upravljate kar preko telefona in to na daljavo! Na daljavo lahko spremljate porabo, lahko nastavljate temperaturo in podobno. Ko vas ni doma lahko z znižanjem temperature še dodatno zmanjšate stroške ogrevanja. Najbolj primerna temperatura v prostoru je 21°C. Dokazano je, da vsaka dodatno znižana stopinja zniža stroške ogrevanja od enega do treh odstotkov. Priporočamo, da znižate temperaturo ponoči in ko vas več dni ni doma. Ogrevanje tako ne izklopite, nastavite le nižjo temperaturo. Prednosti toplotnih črpalk je tudi ta, da ko boste želeli ponovno nastaviti višjo temperaturo ogrevanja, boste to občutili že v dobrih nekaj minutah.

Za toplotno črpalko za ključ lahko poskrbi podjetje Tratnjek. Za vas posrbijo celostno od brezplačnega ogleda na domu ter svetovanja glede pravega sistema za vaše potrebe do ureditve papirjev za Eko sklad.  Občutite toplino doma s toplotnimi črpalkami Samsung.

*Vir: https://www.nijz.si/sl/kurilna-sezona-prinasa-tudi-onesnazen-zrak

samsung@tratnjek.si | 080 40 80 | Spletna stran

Generalni uvoznik hladilno-ogrevalnih naprav Samsung. Kreativno, izkušeno ter fleksibilno podjetje na področju dobave in montaže, vzdrževanja klimatskih sistemov, alternativnih virov energije, servisiranju elektronike.

Prejšnji članekNaj vas objame toplota vašega doma
Naslednji članekJapandi, nov trend notranjega oblikovanja
logo Tratnjek klima center
samsung@tratnjek.si|080 40 80| Spletna stran

Generalni uvoznik hladilno-ogrevalnih naprav Samsung. Kreativno, izkušeno ter fleksibilno podjetje na področju dobave in montaže, vzdrževanja klimatskih sistemov, alternativnih virov energije, servisiranju elektronike.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.