Odlično razmerje cena in kakovost

V neodvisni raziskavi “Best Buy Award” so v podjetju Lumar prejeli prestižno odličje “Best Buy Award“ – Št. 1 – najboljše razmerje med ceno in kakovostjo – kategorija: montažne hiše.

»Podelitev odličja Best Buy Award je za podjetje Lumar in naše kupce zelo pomembno, saj potrjuje, da smo v Lumarju dosegli to, kar smo si pred leti zastavili kot naš cilj. To je ponuditi tržišču hiše, ki predstavljajo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo. V današnjem času, ko smo iz vseh strani zasuti z različnimi izdelki potrošniške družbe, ki so namenjeni zgolj kratkoročni porabi, velikokrat pozabimo, da je pri izdelkih kot je hiša izjemno pomembno, da se odločimo za pravega partnerja. Hiša je trajni izdelek z življenjsko dobo 100 in več let, zato je zelo pomembno, da je zgrajena optimirano in s kakovostnimi materiali. Na drugi strani je za samega kupca zelo pomembno, da pri tako veliki investiciji za svoj denar dobi največ-najvišjo dodano vrednost, tako z vidika vgrajenih materialov, kot kasnejše rabe energije ter samega servisa. Z nakupom hiše Lumar dobijo kupci topel dom z nizkimi stroški vzdrževanja in obratovanja, ter visoko stopnjo bivalnega ugodja,« je ob prejemu odličja povedal direktor podjetja Marko Lukić.

O raziskavi Best Buy Award

Raziskava »Best Buy Award Construction 2013/2014« je potekala na področju Slovenije septembra 2013 na vzorcu 1.200 anketirancev. Anketirane osebe so bile izključno osebe povezane z gradbeništvom; zasebni investitorji, arhitekti, gradbeni inženirji in tehniki, gradbeni delavci, upravljavci gradbenih strojih, gradbeni nadzorniki itd. in posamezniki, ki imajo izkušnje na področju gradnje in opremljanja ter domači mojstri – tisti, ki sami za svoje lastne namene gradijo ali obnavljajo bivanjski prostor. Raziskava je zajela 30 kategorij oz. 30 vprašanj iz področja gradnje, opremljanja in obnavljanja.

Reprezentativnemu vzorcu anketiranih je bilo preko spletnega obrazca zastavljeno naslednje vprašanje: »Navedite ime proizvajalca montažnih hiš, ki po vaši osebni izkušnji ali izkušnji vaših bližnjih ponuja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo na slovenskem trgu.« Največje število anketirancev je odgovorilo Lumar, ki tako kot edino podjetje proizvaja montažne hiše z najboljšim razmerjem med ceno in kakovostjo na celotnem slovenskem trgu. »Z optimiranim načrtovanjem, znanjem, izkušnjami, izborom materialov in večletnimi podizvajalci smo v podjetju Lumar poskrbeli za potrjeno najboljše razmerje med ceno in kakovostjo,« je dodal Lukić. 

Razvoj v prihodnje

V podjetju bodo tudi v prihodnje skrbeli za razvoj tehnologije in konstrukcijskih sistemov, ustrezno certificiranje in ponudbo novih tipskih hiš. V postopkih mednarodnega certificiranja tako že imajo nekatere nove konstrukcijske sisteme, ki bodo kupcem ponujali še večjo izbiro energetsko varčnih in okolju prijaznih sistemov. V zaključnih dogovorih so tudi s potencialnimi partnerji, s katerimi bodo še dodatno izboljšali bivalno ugodje in energetsko učinkovitost vseh svojih hiš. Posledično bodo še zmanjševali stroške delovanja hiš v celotnem življenjskem ciklu in njihov ogljični odtis, ter kupcem še naprej ponujali najboljše razmerje med ceno in kakovostjo.

Neodvisno raziskavo Best Buy Award, ki je bila septembra 2013 narejena med 1.200 anketiranci iz gradbenega sektorja v Sloveniji, je opravila švicarska hiša ICERTIAS – International Certification Association (www.icertias.com) s sedežem v Zürichu.

logo Lumar
info@lumar.si | +38624216750  | Spletna stran

"Živeti najbolje" - Z usmeritvijo v trajnostno gradnjo, vpeljevanjem sodobnih tehnologij za gradnjo v pasivnem standardu ter praktično neomejenimi možnostmi individualnih želja, se je podjetje uveljavilo kot najbolj inovativen in uspešen slovenski proizvajalec montažnih objektov.

Prejšnji članekGoSun sončni kuhalnik – do 288 stopinj Celzija v parih minutah
Naslednji članekENSVET: Neodvisni brezplačni nasveti o učinkoviti rabi energije in obnovljivih virih
logo Lumar
info@lumar.si | +38624216750  | Spletna stran

"Živeti najbolje" - Z usmeritvijo v trajnostno gradnjo, vpeljevanjem sodobnih tehnologij za gradnjo v pasivnem standardu ter praktično neomejenimi možnostmi individualnih želja, se je podjetje uveljavilo kot najbolj inovativen in uspešen slovenski proizvajalec montažnih objektov.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.