Ob nakupu kuhinje brezplačen pult!

Podjetje Gorenje je za vas pripravilo prav posebno akcijo. Ob nakupu kuhinje Gorenje vam podarijo kuhinjski pult.

Za lepšo jesen so vam pri podjetju Gorenje pripravili posebno akcijo ob nakupu kuhinje Gorenje.

V času akcije vam nudijo 30 % popust na vse modele kuhinj Gorenje, kuhinjski pult pa vam ob nakupu kar podarijo. Izbirate lahko kar med 20 odtenki barve pulta. 

Akcija traja od 2. 11. do 17. 11. 2013 v vseh studiih Gorenje in salonih s pohištvom v Sloveniji. Nakup lahko opravite tudi s pomočjo kredita. Brez obresti ter brez stroškov odobritve in zavarovanja vam omogočajo kar 36-mesečno dobo odplačevanja.

Omeniti velja, da so kuhinje Gorenje znane po kakovosti ter pestri izbiri modelov, barv, elementov, ročajev in delovnih plošč. 5 let garancije za vodila in spone pa je zagotovilo za dolgotrajno brezhibno delovanje.

Akcija – 30 % na vse modele kuhinj in GRATIS DELOVNI PULT velja ob nakupu kuhinje Gorenje, sestavljene iz najmanj 7 kuhinjskih elementov enega modela kuhinje ter se nanaša na pripadajoči delovni pult nad podstavnimi (spodnjimi) elementi. Ob nakupu kuhinje vam podarijo delovni pult debeline 4 cm in globine do 60 cm.

Popusti in ostale akcije se ne seštevajo. Akcija ne velja za kuhinje Optimal Premium. Akcija velja za leseni del kuhinje. Za dodatne informacije pa se obrnite na prodajalce ali na podjetje Gorenje.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.