Nove akcije pri Merkurju

Oprema za kampiranje kar do 23 % ceneje

Dopusta, na katerem boste vseskozi v stiku z naravo, zagotovo ne boste pozabili! V naročju narave lahko uživate v udobju vsega, kar potrebujete za sproščen dopust. Med opremo za kampiranje poiščite šotor po svoji meri, mizo, stole, blazine, žare, posodo in jedilni pribor ter številne pripomočke, da se boste počutili bolje kot doma. Obiščite Merkurjeve trgovske centre in se pripravite na nepozaben dopust!


AKCIJA opreme za kampiranje!

Takojšen 15 % popust velja od 19. do 29. 6. 2014. V tem času lahko izkoristite do 23 % popust pri nakupu šotorov, hladilnih torb, omaric, miz in stolov za kampiranje, spalnih vreč, plinskih kuhalnikov in svetilk na zalogi oz. do prodaje zalog. Akcija ne velja za izdelke, ki so vključeni v druge Merkurjeve akcije, za izdelke po “nepremagljivi ceni”, “razdeljeni ceni” in izdelke “pokaži in prihrani” ter za hladilne vložke, plinske kartuše in čistilne tekočine za prenosna stranišča . V akcijo niso vključeni rezervni deli in dodatna oprema.


AKCIJA vrtnih strojev in kosilnic!

Takojšen 12 % popust velja do 21. 9. 2014. V tem času lahko izkoristite do 20 % popust za električne in motorne kosilnice, kosilnice z nitko, motorne kose, parkovne traktorje, motokultivatorje, prekopalnike, rahljače, drobilnike organskih odpadkov in škarje za živo mejo na zalogi oz. do prodaje zalog. Akcija ne velja za izdelke, ki so vključeni v druge Merkurjeve akcije, za izdelke po “nepremagljivi ceni”, “razdeljeni ceni” in izdelke “pokaži in prihrani” ter rezervne dele.


AKCIJA izbrane bele tehnike!

Takojšen 12 % popust velja od 20. do 25. 6. 2014. V tem času lahko izkoristite do 20 % popust pri nakupu pralnih strojev, štedilnikov, vgradnih pečic in plošč ter setov na zalogi oz. do prodaje zalog. Akcija ne velja za izdelke, ki so vključeni v druge Merkurjeve akcije, izdelke označene s simbolom “NEPREMAGLJIVA CENA”, izdelke “POKAŽI IN PRIHRANI”, rezervne dele in dodatno opremo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.