Nova paketna ponudba Ytong hiš

hiše
FOTO: Xella

S pričetkom pomladi so v podjetju Xella porobeton razširili ponudbo Ytong hiš, ki sedaj poleg gradbenega materiala in projektne dokumentacije vključuje tudi izgradnjo hiše na vaši lokaciji. V ponudbi sta paketa Xella OSNOVNI in Xella NAPREDNI, ki ponujata izbrano tipsko hišo z izvedbo do 3. oz. 3. podaljšane gradbene faze. Hiše iz porobetona Ytong so ena boljših izvedb klasično zidanih hiš, ki vam zagotavljajo visoko energijsko učinkovitost, izjemno požarno odpornost ter prijetno notranjo klimo.

Gradbeni material porobeton se v gradbeništvu uporablja že več kot stoletje. Najbolj razširjen je sicer v državah skandinavije ter srednje in vzhodne Evrope, kjer se ga zaradi svoje toplotne izolativnosti uporablja kot tradicionalen gradbeni material tako za enostanovanjske kot za večstanovanjske in druge stavbe. Ker imamo že več kot 45 let v Sloveniji tudi svojo lastno proizvodnjo porobetona, za katero stoji in skrbi slovensko znanje, se vse več Slovencev odloči za tradicionalno zidano hišo iz porobetona. Visoko kakovosten gradbeni material je cenovno višje kategorije in sicer na voljo v vseh gradbenih trgovinah po Sloveniji.

hiše
FOTO: Xella

Ytong gradbeni sistem je zasnovan za izvedbo celotne konstrukcije objekta, od prve vrste do strehe. Poleg osnovnih gradbenih elementov so na voljo elemeti za izvedbo lahke medetažne konstrukcije, opaža, zidne plošče ter preklade. Glavna značilnost materiala Ytong je njegova odlična toplotna izolativnost, ki omogoča gradnjo kakovostnih nosilnih zunanjih zidov, kot tudi notranjih zidov in predelnih sten.

Tipske hiše za vsakogar

Xella poleg proizvodnje in prodaje gradbenega materiala sedaj ponuja tudi izvedbo gradbenih in inženirskih storitev, v kolikor se odločite za Ytong hišo. V katalogu ponujajo več kot 40 različnih tipskih projektov, cene in ponudbo si lahko ogledate na spletni strani ytonghisa.si.

Za hitrejšo in še bolj ekonomično gradnjo Ytong hiše v veliki meri uporabljajo posebne XL izdelke večjih dimenzij – Ytong jumbo bloke in Ytong velike stenske panele. Usposobljeni gradbeni strokovnjaki in izvajalci poskrbijo za kvalitetno izvedbo projekta. S posebnim dogovorom vam lahko hišo zgradijo tudi po vašem lastnem projektu, v tem primeru torej paket ne vsebuje gradbene dokumentacije. Vse informacije so na voljo na spletni strani.

logo ytong
info.si@xella.com | 080 18 22 | Spletna stran

Podjetje Xella porobeton SI proizvaja in prodaja gradbeni material blagovne znamke Ytong, prodaja silikatne zidake Silka in toplotnoizolacijske plošče Multipor, ki so proizvedene v Nemčiji.

Prejšnji članekZaščitni faktor kreme za sončenje in kaj v resnici pomeni
Naslednji članekFenomenalni trik, s katerim boste pregnali vse muhe iz hiše
logo ytong
info.si@xella.com | 080 18 22 | Spletna stran

Podjetje Xella porobeton SI proizvaja in prodaja gradbeni material blagovne znamke Ytong, prodaja silikatne zidake Silka in toplotnoizolacijske plošče Multipor, ki so proizvedene v Nemčiji.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.