Notranja senčila: Zakaj jih izbrati in katera izbrati?

Zakaj izbrati senčila Bled

V sončnih žarkih in dnevni svetlobi uživamo, o tem ni dvoma. Dejstvo pa je, da nam lahko pogosto snopi svetlobi v notranjosti domov in gospodinjstev tudi nagajajo. Pri tem se je potrebno obrniti na pomoč dodatnih elementov doma, najpogosteje kar k senčilom. Zakaj je pametno izbrati senčila? V tem prispevku dobite odgovor na to vprašanje, seveda pa ne gre brez namiga, katera senčila izbrati.

Zakaj izbrati senčila?

Marsikateri odgovor se ponuja kar na dlani, nekaj pa je takih, ki jih izveste v nadaljevanju prispevka. Kateri so glavni razlogi za izbiro senčil?

 • Zagotavljanje zasebnosti pred zunanjimi pogledi
 • Zastiranje svetlobe (sončne, ulične svetilke, avtomobilske luči,..)
 • Preprečevanje vstopa vročini in mrazu
 • Izboljšanje akustičnih lastnosti prostora
 • Estetski videz se izboljša zaradi raznolikosti senčil

To so najpogosteje glavni razlogi, zaradi katerih se odločamo za senčila, a je marsikaj odvisno od samih senčil. Tako boste v nadaljevanju našli dvoje vrst senčil, ki jih je vredno izbrati za svoj dom.

Notranja senčila bled

Sistemi plise in Duette senčil povečajo svetlobno udobje prostora in v vašem domu dvigujejo raven vsakdanjega življenja ter definirajo razpoloženje vašega edinstvenega in čudovitega prostora.

Senčila Bled predstavljajo Plise in Duette senčila

Plise ali Duette senčila Senčila Bled so preprosto nepogrešljiva v vašem stanovanju. Posamezne tipe plise in Duette senčil najbolj definirajo prosojnost tkanine, način tkanja, oblika senčila, smer odpiranja, način vgradnje in način upravljanja. Možnost zlaganja tkanine na zgornjem in spodnjem delu okna, izdelava skoraj vseh možnih oblik, izredno preprosto upravljanje in čiščenje so argumenti, ki vas ne pustijo ravnodušne.

Prednosti Plise in Duette senčil

 • Zaščita prostorov pred čezmernim segrevanjem poleti in zaščita pred čezmernim ohlajanjem pozimi.
 • Možnost izbire več kot 50 modelov.
 • Več kot 200 različnih barvnih odtenkov in veliko načinov tkanja ter prosojnosti.
 • Patentirana obdelava tkanin STAIN STOP, ki omogoča lažje čiščenje in Topar plus, ki omogoča boljšo toplotno zaščito.
 • Tkanine se ponašajo s certifikatom »cradle to cradle«, kar pomeni, da se reciklirajo in je sledenje materialov od proizvodnje do ponovne uporabe. Mnogo tkanin ne vsebuje ne PVC ne halogena.
 • Najkakovostnejši materiali evropskega porekla.
 • Garancija: 2 leti.

 

Senčila Bled notranjaS plise in Duette senčili boste v svoj prostor vnesli ravno pravšnjo mero intimnosti in obenem ohranili prostor še vedno odlično osvetljen z najbolj zdravo ter prijetno naravno svetlobo. Barvita plise in Duette senčila vnašajo v vaš ambient veselje, igrivost ter energijo, nežnejši barvni odtenki pa toplino, mehkobo, šarm in brezčasno eleganco.

Raznolikost notranjih senčil BledBivalne prostore poživite z drznimi sodobnimi vzorci in barvami plise senčil ter jim poleg nove energije dodajte še karakter.

Plise senčila očarajo z dekorativnim in modernim videzom, kar je doseženo s pestro paleto barv, raznovrstnimi teksturami in vzorci ter več stopnjami prosojnosti tkanin.

Z zatemnilnimi materiali lahko prostor tudi čez dan odlično zatemnite, prosojnejše tkanine pa zgolj preprečijo neposredne poglede v prostor. Plise in Duette senčila so najelegantnejša in najmodernejša okenska dekoracija in najučinkovitejše notranje senčilo.

Je to vse? Niti približno. Senčila je možno upravljati ročno ali pa z naprednimi sistemi, ki omogočajo upravljanje preko mobilnika, preko stikala in daljinsko.

Senčila BledOptimizacija udobja vašega doma s senčili

Ne glede na to, katera notranja senčila izberete, bo njihova funkcionalnost izboljšala kvaliteto vašega življenja. Celotno ponudbo notranjih senčil najdete na spletni strani podjetja Senčila Bled, za več informacij jih lahko pokličete na telefonsko številko +386 (0)4 575 23 00 ali jim pišite na elektronski naslov info@sencila-bled.si.

info@sencila-bled.si | 04 575 23 00 | Spletna stran

Celostne rešitve na področju senčenja in dekoracije prostorov s senčili. Strokovnjak za izbiro najprimernejših vrst senčil za vaš prostor.

Prejšnji članekRazkrivamo: Kako hrup vpliva na zdravje in kakšne so rešitve?
Naslednji članekPrednosti in slabosti pokončnih sesalcev
info@sencila-bled.si | 04 575 23 00 | Spletna stran

Celostne rešitve na področju senčenja in dekoracije prostorov s senčili. Strokovnjak za izbiro najprimernejših vrst senčil za vaš prostor.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.