Nič več metanja denarja skozi okno

Mama hrani dojenčka, objema jo starejši otrok
Foto: on i-Vent d.o.o.

Vonj po zatohlem, vlaga, plesen. Zveni znano? Če se tudi vi soočate s tovrstnimi težavami, potem veste, kako pomembno je, da svoj dom čim večkrat temeljito prezračite. V toplem delu leta še nekako gre, pozimi pa stvar ni več tako preprosta. Z vsakim zračenjem namreč konkretno shladite svoj dom, kar pomeni, da ste skozi okno dobesedno vrgli kar nekaj denarja. Če bi se radi izognili toplotnim izgubam, hkrati pa poskrbeli za optimalne bivalne pogoje, berite naprej.

Svež in čist zrak 24/7

Kakovosten prezračevalni sistem bo poskrbel za nadzorovano prezračevanje ter zagotovil stalno dovajanje svežega zraka in odvajanje izrabljenega, vključno z vsemi škodljivimi snovmi, ki se zadržujejo v notranjih prostorih.

Zrak v vašem domu bo ves čas svež in čist, prav tako pa ne boste imeli več težave z odvečno vlago, vonjem po zatohlem in zdravju škodljivo plesnijo.

Prav tako vam ne bo treba skrbeti glede prepiha, poleg tega pa bo prezračevalni sistem poskrbel tudi za znatne prihranke pri ogrevanju – nič več metanja denarja skozi okno zaradi nenehnega odpiranja oken.

Roka drži telefon, v ozadju je dnevna soba
Foto: on i-Vent d.o.o.

Prihodnost prezračevanja

Predstavljamo vam pametno prezračevalno enoto i-Vent, ki predstavlja pravo malo revolucijo na področju decentralnega prezračevanja.

Primerna je za vgradnjo tako v starejše hiše kot novogradnje, pa tudi v stanovanja. Njena montaža je preprosta in hitra, upravljamo pa jo kar preko daljinca ali aplikacije, ki je na voljo tako za Android kot iOS uporabnike.

Povrhu vsega je prezračevalna enota i-Vent tudi zelo varčna, saj na leto porabi le za približno 2,3 € električne energije. Filtri so trajni, operemo pa jih lahko kar pod tekočo vodo.

V decembru podarjamo svežino

V najbolj prazničnem mesecu v letu vam je pametna prezračevalna enota i-Vent na voljo kar do 50 % ceneje*. In kar je najboljše: Poleg popusta vam v sodelovanju z Leanpay omogočamo tudi plačilo na obroke.

*30 % popusta i-Vent + 20 % popusta Eko sklad.

Akcija velja od 1. do 31. 12. 2023.

I-vent smart ventilation
info@i-vent.com | 01 620 43 00 | Spletna stran

Prezračevalni sistemi i-VENT ustvarjajo potrebam primerno, prijetno in čisto higiensko prezračevanje vseh bivalnih prostorov in zagotavljajo suhe stene brez plesni.

Prejšnji članekKdaj očistiti Dolce Gusto kavni aparat? Obstaja preprosta enačba
Naslednji članekNakupovalne navade lahko predvidijo vzrok smrti
I-vent smart ventilation
info@i-vent.com | 01 620 43 00 | Spletna stran

Prezračevalni sistemi i-VENT ustvarjajo potrebam primerno, prijetno in čisto higiensko prezračevanje vseh bivalnih prostorov in zagotavljajo suhe stene brez plesni.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.