Najem tiskalnika brez plačevanja naprej

Office worker print paper on multifunction laser printer. Copy, print, scan, and fax machine in office. Modern print technology.  Photocopy machine. Document and paper work. Professional scanner.
Foto: Fahroni iz iStock

Najem tiskalnika je postal najboljši možen način, če želite skoraj zastonj tiskalnik. Tak način omogoča večje število prednosti in z nekaj šale bi lahko dejali, da je nakup tiskalne naprave resno ogrožen. Šalo na stran je najem tiskalnika fantastična odločitev, ki prinaša vrsto prednosti za najemnika. Katere so tiste, ki so prepričale že mnoge?

Prednosti najema tiskalnika

Si želite skoraj zastonj tiskalnik in res ne bi posegali po nakupu novega? Na vašo srečo vam ne bo treba kupiti niti rabljenega, saj je najem tiskalnika najboljši način za cenovno ugodno uporabo tiskalne naprave.

  • Najem zajema vse servise, popravila, stroške obratovanja, potrošni material in stroške prihoda serviserja
  • Uporaba funkcij tiskanja, skeniranja, kopiranja, faksa,..
  • Plačuje se po porabi, kar pomeni, da nikoli ne plačate več kot ste porabili
  • Avtomatsko sporočanje količine porabljene barve

Najem tiskalnika kjer plačate po porabi

Naštete prednosti niso splošne pri najemu tiskalnika, temveč temeljijo na ponudbi podjetja Secop d. o. o. Kar najem tiskalnika pri podjetju Secop ločuje od konkurence je način plačila. Plačilo po porabi, ki sloni na avtomatskem sporočanju porabe, je odličen način pri katerem ne boste plačali niti evra več kot pa ste porabili. Mnogi konkurenti se poslužujejo načina plačila, ki sloni na pavšalu. Pri tem pa morate paziti, saj lahko plačate več kot ste porabili.

V kolikor tiskalnika ne uporabljate, ne plačate porabe ali bolje rečeno, plačate toliko kot porabite. Pri podjetju Secop se jasno držijo načela brez plačevanja vnaprej, kar je bila pri mnogih najemnikih v Sloveniji za časa korona krize velika težava. Tega zdaj ni, saj vse temelji na avtomatskem sporočanju porabe, kjer se vam ni potrebno ukvarjati s količino barve v kartušah.

Businessmen press button on the panel for using photocopier or printer for printout and scanning document paper at office.
Foto: Kunakorn Rassadornyindee iz iStock

Če si želite skoraj zastonj tiskalnik je najem tiskalnika pri podjetju Secop odlična rešitev. Skočite na spletno stran Secop in najdite svoj idealni tiskalnik za mesečni najem. Rešitve za pisarno so na dosegu roke, le najti jih je treba.

info@secop.si | +386 1 565 73 80

Tiskalniške naprave, najem tiskalnika, uničevalci dokumentov in interaktivni zasloni. Nudimo svetovanje, izobraževanje in strokovno tehnično osebje.

info@secop.si

SEO urednik

Prejšnji članekTwitter z novimi omejitvami za uporabnike
Naslednji članekTo so najcenejše evropske plaže za letošnje poletje! Kepica sladoleda za 12 centov, pivo za 87 centov
logo Secop
info@secop.si | +386 1 565 73 80

Tiskalniške naprave, najem tiskalnika, uničevalci dokumentov in interaktivni zasloni. Nudimo svetovanje, izobraževanje in strokovno tehnično osebje.

Žiga Kastelic
info@secop.si

SEO urednik

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.