Naj vas to poletje hladi klima, ki ne piha!

Tratnjek

Doživite popolno temperaturo z inovativnimi tehnološkimi rešitvami Samsung

Samsung Wind-Free klimatske naprave so edinstvene na trgu, saj so zasnovane tako, da v načinu Wind-Free zrak prijetno razpršijo skozi 23.000 luknjic in tako porabnikom omogočijo, da ne čutijo neprijetnega občutka hladnega pihanja. Letošnja novost na trgu pa je izboljšana klimatska naprava WindFree™ Pure 1.0, ki je opremljena z elektrostatičnim filtrom PM1.0, ki deluje kot čistilec zraka. Filter PM1.0 ne le zajema izredno drobnih prašnih delcev v velikosti do 0,3 μm, temveč s pomočjo elektrostatičnega filtra tudi uničuje nekatere vrste zajetih bakterij1. Wind-Free tehnologija je odlična izbira za vse, ki v prostoru ne marate direktnega izpihovanja hladu. Kakovost zraka v zaprtem prostoru je mogoče neprekinjeno spremljati prek aplikacije SmartThings, preko katere lahko uporabnilk tudi na daljavo vklopi način čiščenja in hlajenja.

tratnjek

Hladilno-ogrevalne rešitve za vsak objekt in potrebe

Ne glede na vaše potrebe (stanovanje, manjši objekti z omejenim prostorom ali večji objekti kot so pisarne) vam bodo v podjetju Tratnjek d.o.o., ki je uradni uvoznik in distributer za hladilno-ogrevalne rešitve Samsung, svetovali o pravi klimatski napravi ali toplotni črpalki, ki bo zadovoljila vaše potrebe in vam s svojo energetsko učinkovitostjo prihranila denar. Vaše udobje je njihova prioriteta. Naj bo vaš projekt velik ali majhen, enostaven ali zahteven, podjetje Tratnjek je s svojim znanjem in izkušnjami vedno pripravljeno najti pravo rešitev, pa najsi gre za poslovni prostor ali zasebno stranko. S svojimi 29-letnimi izkušnjami so opremili že mnogo različnih stanovanj, prostorov in stavb, med drugim tudi letalo, ki služi kot jedilnica v avstrijskem hotelu Novapark!

  1. Escherichia coli: nad 99 %, Staphylococcus aureus: nad 99 %
samsung@tratnjek.si | 080 40 80 | Spletna stran

Generalni uvoznik hladilno-ogrevalnih naprav Samsung. Kreativno, izkušeno ter fleksibilno podjetje na področju dobave in montaže, vzdrževanja klimatskih sistemov, alternativnih virov energije, servisiranju elektronike.

S spleta


Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.