MEGRA, Mednarodni sejem gradbeništva, energetike, komunale in obrti s poudarkom na izobraževanju mladih in svetovanju obiskovalcem

Trije moški si ogledujejo razstavljene različne kurilne peči

MEGRA, 31. Mednarodni sejem gradbeništva, energetike, komunale in obrti MEGRA v Gornji Radgoni od 21. do 23. aprila predstavlja 95 razstavljavcev na 7.500 m2 površin. Na skupnem razstavnem prostoru Zbornice gradbeništva in industrije gradbenega materiala GZS sodelujejo najpomembnejša gradbena podjetja iz Slovenije. Ob njih razstavljavci ponujajo pestro paleto izdelkov za gradbeništvo, energetiko, komunalo in obrt. Prisotno je tudi gradbeno podjetje iz Turčije. Poleg gradbenih in obrtnih storitev so v ospredju gradbena mehanizacija, stroji in oprema, gradbeni odri, prometna signalizacija, montažne hiše in lesene skladiščne konstrukcije, izdelki za ogrevanje in hlajenje, talne obloge, delovna zaščita oprema, strešne kritine, garažna vrata, čistilne naprave in zbiralniki vode, stroji in priključki za urejanje okolice.

Sejem spremlja pestro strokovno dogajanje in predstavitve, namenjene izobraževanju mladih za deficitarne poklice v gradbeništvu, energetiki, komunali in obrti.

Neodvisni strokovnjaki in energetski svetovalci obiskovalcem sejma brezplačno svetujejo pri energetskih naložbah in pridobivanju sredstev Eko sklada. Gradbena svetovanja na svojem razstavnem prostoru nudi Gradbeni inštitut ZRMK.

Vstop na sejem in parkiranje sta brezplačna!

Vljudno vabljeni k obisku!

Prejšnji članekKako izbrati pravo toplotno izolacijo in suhomontažno gradnjo?
Naslednji članekNiso vse hiše enake – Nekatere imajo fasado s kameno volno Knauf Insulation – Nagradna igra

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.