Marlesov dan odprtih vrat: Prikaz inovativnega pristopa k trajnostni gradnji

Marles hiše
Foto: Marles hiše

Ste že kdaj sanjali o popolni hiši, ki bi bila zasnovana povsem po vaših željah in bi hkrati dosegala najvišje standarde energetske učinkovitosti? Podjetje Marles hiše Maribor je prav to uresničilo za svojega zadovoljnega kupca in to v obliki skoraj nič-energijske hiše, ki bo na dan odprtih vrat, v soboto, 13. maja, med 10. in 15. uro, na ogled vsem obiskovalcem.

Sobota, 13. maja, med 10. in 15. uro; Stegne pri Moravčah

Hiša presega meje klasične montažne gradnje in navdušuje s svojo inovativno zasnovo.

Marles hiše
Foto: Marles hiše

Hiša, ki se nahaja v kraju Stegne pri Moravčah, je bila zasnovana popolnoma individualno s posebnim poudarkom na lokaciji parcele ter željah in potrebah kupca. Parcela leži na nagnjenem terenu, zato je bila potrebna podkletitev. V kleti hiše so Marlesovi strokovnjaki namestili vse naprave za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje hiše z rekuperacijo. Notranjost hiše je oblikovana v sodobnem stilu Modern, ki ga še posebej popestri macesnov leseni opaž, vgrajen po celotni dolžini terase.

Marles hiše
Foto: Marles hiše

Vrhunsko zasnovana skoraj nič-energijska hiša se razprostira na kar 180,90 kvadratnih metrih čudovitih notranjih prostorov, razporejenih v dveh nadstropjih. Pri vstopu v pritličje nas očara prostorni dnevni bivalni del, ki se ponaša s prvovrstnim EKO kaminom na bioetanol ter jedilnico in kuhinjo. S sodobno zasnovo in privlačno opremo prostori kar vabijo k pripravi slastnih obrokov in prijetnemu druženju s prijatelji in družino. V bližini je kabinet, toaletni prostor in velika garderoba v avli. V zgornjem nadstropju je očarljiva starševska spalnica z dvema garderobama in elegantna kopalnica. Iz spalnice je dostop do razkošne zgornje terase v izmeri 13 kvadratnih metrov, kjer lastnika uživata v svežem zraku in prelepem razgledu. Za otroke sta na voljo dve prikupni otroški sobi z lastno kopalnico.

Marles hiše
Foto: Marles hiše

Hiša, ki je bila zgrajena na ključ v letu 2022, predstavlja odličen primer visokokakovostne gradnje v skoraj nič-energijskem razredu in individualnega pristopa pri snovanju doma.

Dan odprtih vrat je tako namenjen vsem bodočim graditeljem, ki želijo spoznati vodilnega proizvajalca na tem področju in si ogledati vrhunski primer dobre gradbene prakse, ki združuje najboljše iz sveta gradnje in arhitekture.

Do nasvetov iz prve roke

Pridobite dragocene nasvete neposredno od Marlesovih strokovnjakov. Na dnevu odprtih vrat vam bomo omogočili neposredno izmenjavo vprašanj in strokovnih odgovorov, saj je izjemno pomembno, da vaše bivanje dosega najvišjo kakovost. Marlesovi strokovnjaki bodo z vami delili svoje izkušnje in znanje o gradnji skoraj nič-energijskih hiš na ključ, trajnostnih materialih in sodobnih načinih energetske oskrbe. Na voljo bodo tudi za nasvete o financiranju in pridobivanju nepovratnih sredstev ter pojasnila glede ogrevanja in prezračevanja vašega doma.

Marles ponudba BEST CHOICE  in SIMPLY RIGHT

Dan odprtih vrat bo odlična priložnost, da se seznanite s akcijsko ponudbo najbolj priljubljenih HIŠ NA KLJUČ za TOP ceno. Posebna ponudba predstavlja razvoj novega koncepta stanovanjske gradnje, ki združuje vse odlike najinovativnejših  projektov. Ponudba Marlesovih HIŠ NA KLJUČ, omogoča novo izkušnjo kakovostnega bivanja po dostopni ceni. Funkcionalne in energijsko učinkovite hiše na ključ izžarevajo svež, sodoben dizajn, grajene so z naravnimi in okolju prijaznimi visokokakovostnimi materiali.

Prijava na dogodek

POHITITE S PRIJAVO!

Ker je izkazano zanimanje na Marlesove napovedane dogodke izjemno, obiskovalcem pa želimo v prvi vrsti zagotoviti odlično izkušnjo, je število udeležencev dneva odprtih vrat omejeno.

Vabimo vas, da si čim prej zagotovite svoj prostor z najavo vaše udeležbo na številko 02/429 45 00 ali po elektronski pošti na info@marles.com.

Več na: www.marles.com

 

info@marles.com | 02 429 45 00 | Spletna stran

Marles je danes najstarejši in največji slovenski proizvajalec montažnih objektov in je že več desetletij sinonim za montažne hiše.

Prejšnji članekTo so prve stvari, ki jih gostje opazijo, takoj ko vstopijo v vaš dom
Naslednji članekNe odlašajte: Tako najbolje očistite otroški avtosedež, da bo še dolgo uporaben
info@marles.com | 02 429 45 00 | Spletna stran

Marles je danes najstarejši in največji slovenski proizvajalec montažnih objektov in je že več desetletij sinonim za montažne hiše.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.