Lepota, ki zlepa ne zbledi

Poslanstvo strehe že dolgo ni več le to, da nam nudi varno zavetje pred mrazom in vremenskimi nevšečnostmi. Pri izbiri kritine moramo najprej preveriti, kaj nam dovoljujejo arhitektura objekta, naklon strešin in seveda oblika. Svetujemo vam, da ne pozabite tudi na širšo okolico: oblika kritine naj bo skladna z okoljem, v katerem se nahaja. In ne pozabimo na vremenske vplive. Močan dež, močan veter in toča so dandanes vse pogostejši, streha pa mora dokazati, da je narejena za vse letne čase.

Med jeklenimi strešnimi kritinami GERARD® s posipom iz naravnih kamnin boste zagotovo našli svojo lepotico, saj lahko izbirate kar med 25 barvnimi odtenki in sedmimi različnimi oblikami.

Kamniti posip ima poleg estetske tudi praktično vrednost. S svojo grobo strukturo namreč pozimi preprečuje drsenje snega. Sneg bo ostal na mestu in se neškodljivo stopil. Montaža snegolovov, ki kazijo videz običajnim streham, zato ni potrebna. Kovinska kritina GERARD® brez težav vzdrži tudi večmetrsko snežno odejo, kar predstavlja dodatno varnost.

Gerard Corona Deep black Poland

A posip ima še eno pomembno nalogo: ker kovina dobro prevaja zvok, kamniti posip poskrbi za dušenje zvoka. Tako boste lahko ob močnem nalivu ali toči še vedno uživali v tišini.

Močan veter je najpogostejši vzrok poškodovanih streh in mokrih domov. Naši preizkusi in pričevanja kupcev dokazujejo, da naš edinstveni način namestitve z 8 pritrditvenimi točkami za vsak strešnik vaš dom varuje pred vetrovi, ki pihajo s hitrostjo do 160 km/h, in ga ohranja suhega.

Odlična tesnitev medsebojno povezanih strešnikov preprečuje vdor vode ali plamenov, streha pa lahko ostane cela tudi v primeru potresa.

Piko na i pa predstavlja sijajna prozorna akrilna glazura, ki z odpornostjo na UV žarke podaljšuje lep videz strehe. Če k temu dodamo še 50-letno jamstvo, ki ga nudi kralj med strehami GERARD®, ste lahko prepričani, da vam strehe zlepa ne bo treba zamenjati.

Preverite na www.gerardroofs.si.

logo gerard
brane.potocnik@gerardroofs.eu | 051 606 101 | Spletna stran

Povratne informacije, ki smo jih v več kot 60-ih letih prejeli s trgov, nam nedvoumno razkrivajo razloge, zaradi katerih se ljudje raje odločajo za strehe GERARD kot za druge vrste kritin.

Prejšnji članekKdo in kako lahko dobi subvencijo za fiksne stroške v 6. protikoronskem paketu
Naslednji članekFinska bo del Helsinkov zgradilo izključno iz lesa
logo gerard
brane.potocnik@gerardroofs.eu | 051 606 101 | Spletna stran

Povratne informacije, ki smo jih v več kot 60-ih letih prejeli s trgov, nam nedvoumno razkrivajo razloge, zaradi katerih se ljudje raje odločajo za strehe GERARD kot za druge vrste kritin.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.