Lastniki pomivalnih strojev blagovnih znamk Bosch in Siemens pozor – nevarnost požara!

Lastniki pomivalnih strojev blagovnih znamk Bosch in Siemens preverite kdaj je bil narejen vaš pomivalni stroj in katero serijsko številko ima. Določeni primerki omenjenih znamk imajo namreč določeno napako, zaradi katere lahko pride do požara.

Odkrili so namreč, da se električna komponenta v omejenem številu pomivalnih strojev znamke Bosch, Siemens, ki so bili izdelani med letoma 1999 in 2005, lahko pregreje in in v zelo redkih primerih povzroči požar.

Obe podjetji sta zavezani k ohranjanju najvišjih meril varnosti, kakovostne izdelave in zanesljivosti vseh njihovih izdelkov, zato so se na napako odzvali z uvedbo prostovoljnega brezplačnega varnostnega ukrepa. Ta poteka tako, da pozivajo k preverjanju vašega pomivalnega stroja in k izogibu morebitne nesreče.

Če želite preverili ali je vaš pomivalni stroj eden od tistih, ki lahko zaneti požar, pojdite na domačo internetno stran podjetja Bosch na sledeči povezavi, vtipkajte številko modela, številko lota ter serijsko številko, oziroma pokličite njihov klicni center na telefonsko številko 01 583 07 09 (od ponedeljka do sobote, med 7:00 in 20:00 uro).

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.