Pohištvo, ki prihrani prostor

Eden izmed dražjih mesečnih stroškov je najemnina za stanovanja ali hišo. Manjša površina predstavlja manjše stroške, toda kam boste spravili vse pohištvo?

Osrednji del dnevne sobe, kjer preživljamo prijetne urice v družinskem krogu in kamor radi povabimo prijatelje, je udobje sedežne garniture, ki s svojim videzom in funkcionalnostjo prostoru daje poseben ton. Prav taka je sedežna garnitura Prime, ki se zlahka prilagodi vsakemu bivalnemu okolju, še posebej pa je priročna za manjše prostore.

 

Oblikovana oziroma sestavljena je namreč tako, da z nekaj enostavnimi potezami podvojimo sedalno površino. Iz sedežne garniture lahko brez napora potegnemo sedalne module ter tako dobimo še dva samostojna fotelja in klubsko mizico. Te lahko lično pospravimo in skrijemo pod samo zofo, se čimer privarčujemo prostor, takrat ko teh elementov ne potrebujemo.

 

Sedežna garnitura Prime je nastala v sodelovanju s slovenskim oblikovalskim studiem Desnahemisfera. Opažena je bila že na priznanem festivalu 100 % Design septembra v Londonu, na pravkar minulem ljubljanskem sejmu pohištva Ambient pa je prejela nagrado mednarodne komisije TOP 10.

 

Podjetje M TOM, ki je nastalo na pogorišču nekdanjega podjetja TOM, se je letos prvič predstavilo na sejmu Ambient. Na ogled so postavili povsem novo linijo sedežne garniture Prime. M TOM je novoustanovljeno podjetje, ki združuje razvojno, tehnološko in tehnično znanje nekaterih nekdanjih zaposlenih v nekdaj največjem proizvajalcu oblazinjenega pohištva v Sloveniji, podjetja TOM. Pomemben del njihove proizvodnje je tudi pohištvo za trženjske namene, ki so ga razvili kot modularni sestav in se lahko uporablja za prireditve, sejme, konference ali v hotelih.

 

Vizija podjetja M TOM je intenziven razvoj vseh vrst oblazinjenih izdelkov, ki so rezultat rokodelskih spretnosti zaposlenih, tako da je tako rekoč vsak izdelek unikat.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.