Komenda: Kmetijsko-obrtni sejem 2014

Spomladanski sejem kmetijske, gozdarske, gradbene in komunalne mehanizacije, vrtnarske in ogrevalne tehnike bo letos v Komendi od četrtka 10. aprila do nedelje 13. aprila.

19. spomladanski sejem kmetijske, gozdarske, gradbene in komunalne mehanizacije, vrtnarske in ogrevalne tehnike bo letos v Komendi od četrtka 10. aprila do nedelje 13. aprila.


Odprtje sejma bo v četrtek 10. aprila ob 12.00 uri. Sejem bo odprla mag. Tanja Strniša, državna sekretarka za kmetijstvo. Na sejmu se bo predstavilo več kot 500 razstavljalcev s svojo ponudbo.

V petek bosta ob 9.00 uri strokovni predavanji na temo Razvoj dopolnilnih dejavnosti na kmetiji in Ohrabnjanje pojatev in spremljanje zdravstvenega stanje krav. Predstavjeno bo tudi varno delo z motorno žago v izrednih razmerah in delo s celiniki in gozdarsko prikolico.


Skozi vse dni sejma bo pod šotorom zabavni program z priznanimi ansambli.


Obiskovalcem priporočamo, da v petek, soboto in nedeljo za parkiranje uporabljajo urejeno parkirišče v Poslovni coni v Žejah. Iz parkirnega prostora do sejma in obratno je za obiskovalce organiziran brezplačni avtobusni prevoz.


Organizator: Konjeniški klub Komenda in občina Komenda v sodelovanju z Ministrstvom za kmetijstvo in okolje ter Kmetijsko gozdarsko zbornico Slovenije.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.