CER: Toplotne črpalke

Ste že slišali, da je mogoče uporabiti energijo ZRAKA za ogrevanje vašega doma ali pa le za pripravo sanitarne vode? Se vam zdi, da je to nemogoče? Ali pa se vam zastavlja vprašanje, da za vašo hišo to ni primeren način?!

Obiščite Petrolove energetske urice, ki se bodo pričele v sredo, 9. aprila 2014, ob 16:00. Tokrat tema pogovora bodo toplotne črpalke. Strokovnjaki podjetja Airabela d.o.o. vam bodo predstavili način kako deluje toplotna črpalka, vi pa jih boste lahko povprašali vsa vprašanja s katerimi vam bodo razblinili dvome glede delovanja toplotnih črpalk Daikin Altherma, Mitsubishi Ecodan ter Kronoterm.

Vsi, ki se bodo udeležili predavanja pripada v primeru nakupa toplotne črpalke dodatni 3 % popust. V kolikor pa je črpalka tudi na seznamu za pridobitev nepovratnih sredstev Eko sklada, vam bodo pomagali pri izpolnitvi vloge.

Udeležba na dogodku je brezplačna, obvezna pa je vaša prijava na elektronski naslov: info@cer-slo.si . Na ta naslov pošljite vaše ime, priimek in ime podjetja/organizacije. Organizator si pridružuje pravico do spremembe programa. 

Za vse udeležence na voljo brezplačna Kava na poti.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.