Klimatska naprava Samsung Wind Free, ki ustvarja učinek brezvetrja

Klimatska naprava
Foto: on SamAir d. o. o.

»Enostavno se umakni ali pa ugasni klimo, ko te začne boleti glava zaradi neposrednega pihanja«, je pogosto mišljenje uporabnikov, ki se srečujejo s tovrstno težavo. Dejstvo je, da se v velikih primerih ne moreš umakniti iz prostora ali pa ugasniti klimo, še posebej sredi vročinskega vala.

Samsung klima z ekskluzivno tehnologijo hlajenja Wind Free ohranja prijetno sobno temperaturo brez nelagodja, ki ga povzroča direkten hladni zračni tok. Razvita je bila z namenom odpravljanja dveh najbolj pogostnih nevšečnosti uporabe klimatske naprave – to sta nelagodje, ki ga povzroča hladni zračni tok, in visoki računi za električno energijo.

Učinek brezvetrja klimatska naprava doseže z nežnim razprševanjem hladnega zraka prek 21.000 mikro zračnih lukenj na način »brezvetrja«, kar pomeni, da se zrak premika počasneje kot 0,15/s. Poleti hitro zniža temperaturu z »načinom hitrega hlajenja«, nato pa, ko je enkrat dosežena želena temperatura, se sistem samodejno preklopi na »Wind-Free hladilni način« z brezvetrjem.

Mama pokriva hčerko v postelji, na steni je klimatska naprava
Foto: on SamAir d. o. o.

Takšen način delovanja zmanjša porabo energije do 72 odstotkov, kar omogočata revolucionaren Samsung digitalni inverter in POWER boost tehnologija. Želeno temperaturo ohranja brez pogostega vklapljanja in izklapljanja, zato je precej tišji, bolj vzdržljiv in učinkovitejši.

Po začetnem hitrem hlajenju klimatska naprava Samsung WindFree popolnoma zapre loputo in prostor hladi skozi mikroskopske luknje ter tako neslišno vzdržuje prostore na prijetni sobni temperaturi. Neprijetnega mrzlega občutka ni več. Tudi ponoči je prostor pokrit s hladno odejo. Ko je čas za spanje, vklopite način Good Sleep, ki ustvari popolne pogoje za spanje brez neprijetnega mrzlega prepiha.

Na voljo je več modelov, Wind Free funkcija se začne pri modelu Comfort in nadaljuje vse do eno ali 4 smerne stropne kasete. Poleg nove tehnologije Samsung WindFree ima na primer model Pure 1.0 še funkcijo Freeze Wash, ki očisti notranjo enoto in odstrani do 99 % bakterij. Celoten proces poteka samodejno. Naprava vas tudi sama prek aplikacije SmartThings opozori, kdaj je čas za čiščenje notranje enote.

Inteligentno hlajenje. Brez sunkov hladnega zraka. Wind free
Foto: on SamAir d. o. o.

Na digitalnem zaslonu boste poleg temperature prostora lahko spremljali tudi kakovost zraka. Laserski senzor, ki se nahaja na zaslonu, meri koncentracije delcev PM10, PM2.5 in PM1.0 v zraku v zaprtem prostoru ter se samodejno čisti s funkcijo, ki temelji na umetni inteligenci. Kakovost zraka v zaprtem prostoru je mogoče neprekinjeno spremljati prek aplikacije SmartThings.

Ne glede na vaše potrebe in velikost prostorov vam bodo v podjetju SamAir d.o.o., ki je uradni uvoznik in distributer hladilno-ogrevalnih rešitev Samsung, svetovali o pravi klimatski napravi. Več o inovativni Samsung Wind-Free tehnologiji in ostalih klimatskih napravah si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.samair.si, pokličete na telefonsko številko + 386 820 505 16 ali jih obiščete v njihovih prostorih v Ljubljani in Mariboru.

Klimatska naprava v hiši
Foto: on SamAir d. o. o.
info@samair.si | Spletna stran
Uvoznik in distributer klimatizacijskih sistemov Samsung za Slovenijo (ogrevanje in hlajenje), ki nudi rešitve za dom in poslovne prostore. Strokovnjaki za ogrevanje, hlajenje, prezračevanje, toplotne črpalke, klimatske naprave, multisplit sisteme.
Prejšnji članekOkna in vrata iz aluminija so prava rešitev za vaš dom!
Naslednji članekJe vaša posoda po pomivanju umazana? 7 napak, ki jih mnogi počnejo s pomivalnim strojem
info@samair.si | Spletna stran
Uvoznik in distributer klimatizacijskih sistemov Samsung za Slovenijo (ogrevanje in hlajenje), ki nudi rešitve za dom in poslovne prostore. Strokovnjaki za ogrevanje, hlajenje, prezračevanje, toplotne črpalke, klimatske naprave, multisplit sisteme.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.