Okna in vrata iz aluminija so prava rešitev za vaš dom!

Zimski vrt
Foto: on MCA inženiring

Pristaši moderne arhitekture radi uporabljajo aluminij, saj je zelo kvaliteten material, ki pa obenem dovoljuje zadostno prevlado estetike. Glede na rastoče cene življenjskih stroškov je aluminij tudi odlična izbira za vse, ki bi radi prihranili pri stroških obnove. Kakšne so še druge prednosti oken in vrat iz aluminija?

Dolga življenjska doba

Pri menjavi vrat in oken imamo v mislih predvsem njihovo kvaliteto in življenjsko dobo. Ker gre za časovno in finančno zajeten projekt, želimo izbrati taka, ki nam bodo služila še dolga leta. Na srečo aluminij to zagotavlja, saj je visoko vzdržljiv material, zato boste imeli dolga leta mir pred ponovno menjavo.

Vrhunska toplotna in zvočna izolacija

Pri vratih in oknih nam je pomembna predvsem izolacija. V vročih poletjih in mrzlih zimah je pomembno, da ne izgubimo preveč energije in denarja za uravnavanje idealne temperature. Aluminijasta okna in vrata se lahko pohvalijo z odlično toplotno izolacijo. Prav tako ponujajo vrhunsko zvočno izolacijo, kar je še posebej pomembno, če živimo v hrupnem območju.

Notranjost zimskega vrta
Foto: on MCA inženiring

Preprosto vzdrževanje in odpornost

Aluminijasta okna in vrata zahtevajo minimalno vzdrževanje, zato z njimi ne boste imeli veliko dela. Svoj prosti čas boste lahko mirne vesti posvetili družini. Ker so močno odporna na vremenske vplive, vam tudi ne bodo povzročala skrbi ob različnih vremenskih razmerah. Tako boste lahko mirno spali, tudi ko bo klestila toča!

Stavbno pohištvo in zimski vrtovi iz aluminija

Okna in vrata iz aluminija so odlična izbira, s katero boste prihranili čas in denar. Prenovo prepustite izkušenim strokovnjakom MCA Inženiringa, ki bodo poskrbeli za odlično opravljeno delo. Če se že lotevate prenove doma, pa premislite še o gradnji zimskega vrta, v katerem boste lahko uživali celo leto. Gre za najnovejši trend v domovanjih, največji strokovnjaki pa so ravno pri MCA Inženiringa.

mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

marketing [afna] nevtron.eu | Spletna stran

Marketing

Prejšnji članekUsluga ali škoda naravi? Pohorju se obeta kar 56 vetrnih elektrarn
Naslednji članekKlimatska naprava Samsung Wind Free, ki ustvarja učinek brezvetrja
logo MCA
mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

Katja Stojić
marketing [afna] nevtron.eu | Spletna stran

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.