Klimatizacija v letalu Boeing 727 na vrhu hotela!

Tratnjek

Le 60 kilometrov od slovenske meje so naši severni sosedje na zanimiv način začinili kulinarično izkušnjo. Hotel Novapark v Gradcu, namreč ponuja restavracijo v enem in bar v drugem letalu, ki sta postavljeni na strehi sedemnadstropnega hotela. Podjetje Tratnjek klima center je s kompletno urejenim sistemom klimatizacije, ki zajema ogrevanje, hlajenje ter prezračevanje v letalu omogočilo še lepšo kulinarično izkušnjo v zraku.

Podjetje Tratnjek je vgradilo naprave Samsung DVMS, ki so idealna rešitev za Hotele, poslovne prostore … in kot se je izkazalo – tudi za letala. Zadeva pa ni bila niti najmanj enostavna, predvsem po želji lastnika, da se ne sme rezati nič v notranjosti letala in da mora praktično vse ostali originalno. Delo je bilo opravljeno kvalitetno, kar potrjuje tudi dejstvo, da izvajajo klimatizacijo hotela še naprej, zaupali so jim tudi vzdrževanje vseh klimatskih naprav.

TratnjekIng. Helmut Neukam – dirketor hotela Novapark o delu podjetja Tratnjek klima center:

“Izgradnja našega projekta, ki vključuje na eni strani sistem ogrevanja in hlajenja hotelskih sob, na drugi strani pa ogrevanje in hlajenje letala tipa Boeing 727-200, je predstavljalo kar velik izziv. Podjetje Tratnjek nam je za naše projekte zelo dobro svetovalo in vgradilo sistem, ki je najbolj prilagojen našim potrebam. Projekt klimatizacija letala je bil zeloo velik izziv, saj v tem primeru ni bilo nobenih izkušenj, kako ogrevati in hladiti letalo v zraku – a ne med letenjem. Podjetje Tratnjek je po dogovoru z nami ponudilo in namestilo rešitev z sistemi Samsung DVMS. Oba sistema delujeta odlično in imata še dodatno prednost, da ob izpadu enega sistema, drugi deluje kot zasilni sistem. Izvedba in sodelovanje tudi pri tem projektu sta bili izjemni s podjetjem Tratnjek, za kar se zahvaljujemo.”

Kaj o podjetju Tratnjek meni lastnik hotela NOVAPARK in restavracij v letalu na vrhu hotela?

samsung@tratnjek.si | 080 40 80 | Spletna stran

Generalni uvoznik hladilno-ogrevalnih naprav Samsung. Kreativno, izkušeno ter fleksibilno podjetje na področju dobave in montaže, vzdrževanja klimatskih sistemov, alternativnih virov energije, servisiranju elektronike.

Prejšnji članek15. november se bliža, ne tvegajte kazni
Naslednji članekEpoksi: Izjemno odporna talna obloga, s katero praktično ne boste imeli dela
logo Tratnjek klima center
samsung@tratnjek.si|080 40 80| Spletna stran

Generalni uvoznik hladilno-ogrevalnih naprav Samsung. Kreativno, izkušeno ter fleksibilno podjetje na področju dobave in montaže, vzdrževanja klimatskih sistemov, alternativnih virov energije, servisiranju elektronike.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.