Klikpro – mobilna banka, ki vam olajša poslovanje

225Klikpro je aplikacija za pametne mobilne naprave, ki deluje na operacijskih sistemih iOS in Android. Namenjena je podjetjem, podjetnikom, zasebnikom in društvom in omogoča urejanje poslovnih financ, kjerkoli in kadarkoli uporabniki želijo. Mobilno banko lahko uporabljajo imetniki NLB Poslovnih računov, uporabnina in varnostni element (generator OTP) pa sta že vključena v bančne pakete Poslovni začetek Mobilni in Poslovni paket Osnovni in Celoviti.

Kaj vse ponuja mobilna banka Klikpro?

Mobilna banka omogoča podroben vpogled v stanje in promet na vseh poslovnih računih in poslovnih karticah ter hitro, preprosto in varno plačevanje s plačilnimi opcijami Slikaj in plačaj, ponovno plačilo iz arhiva plačil, ročni vnos UPN naloga in menjava sredstev na računu v drugo valuto. Posebej zanimiv je sklop Financiranje, ki strankam omogoča sklenitev Hitrega kredita ali Hitrega limita brez obiska poslovalnice, sredstva pa so na strankinem računu že v nekaj minutah. Z mobilno banko se lahko naroči garancijo, akreditiv in druge storitve ter spremlja status naročil. Odlikuje jo možnost upravljanja več računov znotraj ene same aplikacije.

In varnost?

Mobilna banka je zaščitena po najvišjih tehničnih standardih. Po aktivaciji uporabnik vstopa v mobilno banko z vnosom PIN številke, z uporabo prstnega odtisa ali s prepoznavo obraza, če njegova naprava tak način omogoča. V primeru kakršnekoli dileme ali težave pa se lahko stranke na nas obrnejo 24/7, tudi prek video klica ali klepeta, ki sta sedaj na voljo tudi neposredno v mobilni banki Klikpro.

Koristne informacije za vse

Aplikacija Klikpro je koristna tudi za tiste, ki si mobilne banke ne aktivirajo, saj nudi brezplačen dostop do splošnih informacij, kot so lokacije NLB Bankomatov, NLB Poslovalnic in NLB Podjetniških centrov, na voljo pa so tudi menjalnica, aktualna tečajnica za podjetniške finance, kalkulator cen z in brez DDV ter uporabni kontakti banke.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.