Kje se skriva vaša pošast?

Džungla namesto okrasnega grmovja?Kup vejevja in očitajoč sosedov pogled?Zaraščena zelenica in kup listja pred vhodom?Pa vendar vi sproščeni kot še nikoli doslej…

Delo z akumulatorskimi napravami STIHL je lahkotno, tiho in učinkovito.

ZASNOVAN ZA DELO NA VRTU – AKUMULATORSKI SISTEM STIHL, ki ima v primerjavi z bencinskimi napravami številne prednosti:

  • tihe in zmogljive naprave
  • okolju prijazne in čiste
  • lahke, a kljub temu zmogljive naprave
  • energijsko in stroškovno varčne (prihranek goriva, časa, servisa)
  • ergonomsko oblikovane – preprosto in udobno delo

V podjetju STIHL smo se odločili, da vam to pomlad ponudimo kar dve liniji akumulatorskih naprav za zasebne uporabnike. Že sedaj vam je pri pooblaščenih trgovcih STIHL na voljo linija petih akumulatorskih naprav AKU COMPACT, ki vse delujejo na isto baterijo. Aku linija STIHL COMPACT vključuje dve bateriji različne moči, ki ju lahko vstavite v žago STIHL MSA 120 C-BQ, rezalnik za živo mejo STIHL HSA 56, koso STIHL FSA 56, pihalnik STIHL BGA 56 ter kosilnico VIKING MA 235.

V maju 2017 pa smo našo ponudbo akumulatorskih naprav za zasebne uporabnike razširili z D linijo treh akumulatorskih naprav z integrirano baterijo: rezalnik za živo mejo STIHL HSA 45, koso za košnjo STIHL FSA 45 in pihalnik BGA 45. Hkrati smo v D linijo zajeli tudi akumulatorske škarje za rezanje manjših živih mej in okrasnega grmičevja HSA 25.

Seveda bi vas lahko prepričevali s številnimi argumenti zakaj aku naprave in predvsem… zakaj ravno STIHL aku naprave. Pa vas ne bomo. Prepričajte se raje sami in obiščite najbližjega pooblaščenega trgovca STIHL, kjer se o njihovi kvaliteti ter moči prepričate z brezplačno izposojo STIHL naprav AKU D-linije.

Predlagamo vam le, da to storite čimprej, da še pravočasno pridete do svoje STIHL aku naprave!

Želimo vam lepe sončne pomladne dni in veliko zabave na vašem vrtu,

Unicommerce d.o.o.

Ekskluzivni distributer za blagovni znamki STIHL in VIKING za slovenski trg

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.