Sodobna stikala in vtičnice TEM

Vodilni slovenski proizvajalec stikal in vtičnic TEM ustvarja inovativne in estetsko dovršene izdelke, ki uporabnikom uravnavajo bivanjsko razpoloženje v različnih prostorih in okoljih.

Modularni sistem stikal in vtičnic MODUL

Zaradi najrazličnejših okusov, želja in potreb so v podjetju razvili univerzalni modularni sistem stikal in vtičnic MODUL. Sestavljajo ga 3 oblikovne linije Line, Soft in PURE, ki so odraz sodobnega, prefinjenega in individualnega življenjskega stila.

Posebnost modularnega sistema je univerzalni nosilni okvir, ki omogoča poljubno izbiro in izjemno enostavno vgradnjo in menjavo okvirjev, stikal, tipk, vtičnic in ostalih funkcijskih elementov.

Uporabniki lahko iz široke in bogate palete barv, vzorcev in oblik svoja stikala in vtičnice preprosto prilagodijo želenemu razpoloženju in ambientu.

Linija Line – harmonija ravnih oblik  

Čiste, ravne linije ustvarjajo brezčasen dizajn. Popoln, ravno oblikovan tanek profil in ergonomija mehkega dotika dajeta vrhunski videz z vseh strani.

 

Linija Soft  – mehkoba in toplina doma

Zaobljene oblike in nežni prehodi prinesejo mehkobo v vsak dom. Popolnost mehke oblike nadgradijo subtilni izbor barv in posebni nanosi, ki se čutijo ob dotiku.

 

Ekskluzivna linija PURE – občutek narave

Linijo PURE odlikujejo povsem naravni materiali: kovina, les, steklo. Poseben dotik se izraža skozi edinstveno obliko. Je opazen, a hkrati nevsiljiv. Izžareva čutnost, prefinjenost, merila visokega standarda in čistost. Uporabniki bodo z dekorativnimi okvirji PURE še dodatno obogatili in poživili svoje prostore.

 

Inovativnost za udobno in enostavno življenje

V zadnjem času so v podjetju TEM razvili nove inovativne produkte. Z novo generacijo LED zatemnilnikov, USB polnilnikov in brezdotičnim stikalom bo bivanje še enostavnejše in udobnejše.

Več o izdelkih pa boste izvedeli na www.tem.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.