Kje kupiti zabojnik za odpadke?

Multicoloured Garbage Trash Bins in front of brick wall. 3d Rendering
Foto: doomu iz iStock

Ločevanje odpadkov je že več let zelo pomembno v našem vsakdanu. Pogosto se tega držimo doma in zunaj, na delovnem mestu pa se ta trud razvrščanja odpadkov pogosto izgubi. Zakaj je tako? Razlogov je lahko več, med njimi se vsekakor znajde neprimernost zabojnikov oziroma nepravilna označenost le teh. Da bi to popravili bi rabili primeren zabojnik, ki je namenjen razvrščanju. Kje kupiti zabojnik za ločevanje odpadkov?

Kako velik zabojnik za odpadke rabite?

Da lahko določite velikost potrebnih zabojnikov potrebujete le nekaj odgovorov. Kje bo stal zabojnik? Kaj boste dajali v zabojnik? Koliko odpadkov bo romalo vanj? Kolikšno število ljudi ga bo uporabljalo? Seveda je najbolj pomembna količina odpadkov, vsi preostali dejavniki pa nikakor niso zanemarljivi. Vse je odvisno od tega, ali boste potrebovali mali koš, velik zabojnik ali kar prekucni kontejner.

Prekucni zabojnik
Prekucni zabojnik

Zakaj ločevanje odpadkov?

Odgovor je preprost. Razvrščanje odpadkov je učinkovit ukrep, ki ga je enostavno uvesti in vzdrževati v vsakem poslu. Vsi imajo koristi od razvrščanja odpadkov. Pravilno zbiranje in razvrščanje odpadkov zagotavlja številne koristi za okolje z varčevanjem z energijo in viri na mestu proizvodnje. Tako bo vašemu podjetju in gospodinjstvu pomagal zmanjšati okoljski odtis. Razvrščanje odpadkov pripelje do lepše prihodnosti.

Ločevanje odpadkov mora biti enostavno

Da lahko ločevanje odpadkov zlahka implementiramo v naš vsakdan moramo ustvariti okolje za to. Če bodo zabojniki za odpadke na več mestih, bo ločevanja več, kar je boljše za okolje in nas. Lep primer tega sta pisarna in skladišče. V pisarni je dobro imeti koš za recikliranje papirja pod vsako mizo in v bližini tiskalnikov. V skladišču morajo biti zbirna mesta odpadkov z zabojniki strateško locirana v bližini mest, kjer nastajajo odpadni materiali.

Več zabojnikov, lažje bo. Celoten sistem razvrščanja odpadkov mora biti enostaven za razumevanje. Za to lahko uporabite različne barve zabojnikov, pokrovov ali podstavkov. Zabojniki imajo lahko kolesca, luknje in še marsikaj drugih dodatkov. Enako je z vrečami za smeti, ki so lahko različnih barv ali materialov (smeti za kompostiranje). Ločevanje je lahko tudi zabavno.

Barvni zabojniki za odpadke

Kataloška-prodaja d.o.o. ponuja širok nabor zabojnikov in pripomočkov za ravnanje z odpadki. Vse to bo vam, vaši okolici, gospodinjstvu in delovnem mestu omogočilo korak naprej s časom oziroma ločevanjem odpadkov.

info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Prejšnji članekSe tudi tem plastičnim izdelkom izteka čas?
Naslednji članekPotrjeni bonitetni oceni Slovenije
info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.